La gran final de Masterchef Celebrity, a la capital del Cava

El passat juliol es va gravar a Sant sadurní d'Anoia la gran final del 'talent show' que s'emetrà aquest pròxim dilluns 29 de novembre

| 27/11/2021 a les 06:29h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Masterchef Celebrity
Pepe Rodríguez, Joan Roca, Josep Roca, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz a les vinyes de la D.O. Cava
Pepe Rodríguez, Joan Roca, Josep Roca, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz a les vinyes de la D.O. Cava
La D.O. Cava ha estat escollida per a la gran final de la sisena edició de MasterChef Celebrity, el talent show culinari en el qual un grup de famosos demostra el seu talent davant un jurat, preparant les seves millors creacions per als comensals més exigents, en aquest cas representants de cellers de la D.O. Cava. El paisatge del Cava ha estat l’idíl·lic escenari per a vestir la prova d’exteriors de la final entre fogons de la present edició del programa. L’episodi final s’emetrà el pròxim dilluns 29 de novembre a les 22:10 hores. 

Aquest darrer episodi es va gravar a finals del passat mes de juliol entre vinyes a Sant Sadurní d’Anoia. L'èxit d’audiència de Masterchef Celebrity va congregar, en la darrera edició, a més de 3 milions d’espectadors davant del televisor, la qual cosa va suposar un rècord amb un 25,1% de quota.

L'última prova d'exteriors, situada a la D.O. Cava, ha comptat amb la presència de Joan i Josep Roca, del Celler de Can Roca, que han ideat un menú harmonitzat amb Cava perfecte per a l'ocasió. Els finalistes hauran de mostrar tot el seu talent en aquest capítol final amb el segell del restaurant gironí i les bombolles del Cava, un maridatge únic.
 

El president de la D.O. Cava, Javier Pagés, ha destacat l’important esforç de promoció realitzat per “portar el Cava a casa de milions d’espectadors, apostant per l’alta gastronomia de programes d’elevat abast i tan populars com MasterChef”. Afegeix que “es treballa de forma tenaç per a reforçar el prestigi de la única denominació d’origen especialitzada en vins escumosos amb segell de qualitat elaborats pel mètode tradicional de criança en ampolla”. 

Terelu Campos, Victoria Abril, David Bustamante, Verónica Forqué, Tamara, Belén López, Iván Sánchez, Arkano, Vanesa Romero, Yotuel Romero, Carmina Barrios, Belén López, Miki Nadal, Samantha Hudson, Eduardo Navarrete i Juanma Castaño han estat les 16 celebritats que han participat en una edició que ha tornat a comptar amb el jurat format per Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera. Els finalistes han pogut conèixer de prop el cor del Cava, així com la tradició culinària i l’extraordinària versatilitat gastronòmica de l’escumós de qualitat més exportat del món.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Enoturistes fent una copa de vi envoltats de vinyes i amb Montserrat al fons.
Enoturistes fent una copa de vi envoltats de vinyes i amb Montserrat al fons. | Carles Fortuny/Bages Turisme
Jordi Bes Lozano
Aquest territori vinícola continua sent un gran desconegut malgrat que només està a 50 minuts de la capital catalana
Caves Naveran
Caves Naveran
El cava Brut Vintage 2019 de Naveran i dos referències d'Albet i Noya, els guardonats amb l'or.
El Saló de Vins Naturals se celebrarà aLa Sagrera
El Saló de Vins Naturals se celebrarà aLa Sagrera
Els pròxims dies 6 i 7 de febrer se celebrarà el Saló a la Nau Bostik del barri de La Sagrera a Barcelona, organitzat per l'Associació de Productors de Vins Naturals (PVN).