Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience aquest cap de setmana

Els visitants podran gaudir d'una selecció de showcookings en directe, tallers i tastos dirigits, d'un mercat nadalenc amb productes gastronòmics i artesanals, d'una zona gastro bar, visites al celler i música en viu

| 25/11/2021 a les 18:31h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Abadal Cristmas Market & Wine Experience, abadal, vi, gastronomia
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience | Abadal
Aquest proper cap de setmana, 27 i 28 de novembre, tindrà lloc la cinquena edició de l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, un esdeveniment únic, a les portes del Nadal, amb el vi i la gastronomia com a protagonistes, a la masia del celler Abadal a Santa Maria d'Horta d'Avinyó.

En aquesta edició del ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc del celler, els assistents podran gaudir d'una oferta variada de showcookings, tallers i tastos dirigits, com el de l'Escola Joviat, el d'arrossos amb el xef Jordi Llobet, una master class de caviar, la degustació de tapes & vi, el tast asiàtic, el tast gourmet, el tast de productes italians o el del Pelegrí, entre d'altres.

El dissabte 27 el celler obrirà les seves portes d'11 a 20 hores i, el diumenge 28, ho farà d'11 a 16 hores. Durant tota la jornada, els visitants hi podran trobar un mercat nadalenc amb propostes gastronòmiques i artesanals, una zona gastro bar amb una barra de vins Abadal i especialitats culinàries del Bages, música en viu, visites al celler i alguna proposta pels més menuts de la casa. També s'oferiran altres maridatges gastronòmics com el de foie gras i vi, tòfona i vi, formatges i vi, pernil i vi i, pels més dolços, el tast de xocolata i el tast gormand. 

Més informació i compra anticipada de tiquets a www.abadal.net/market

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Una imatge del web del celler prioratí
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
En la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació