El millor restaurant entre castells del riu Gaià: la competició d'aquesta setmana a «Joc de cartes»

El riu Gaià serà l'escenari de la competició setmanal de "Joc de cartes"

Maria Espín, millor xef al Joc de Cartes: «No pots pretendre guanyar desqualificant algú»

| 22/11/2021 a les 17:44h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Gastronomia, Joc de cartes
Imatge il·lustrativa
Joc de cartes TV3
Quatre restaurants del riu Gaià (Tarragona) competiran aquest dimecres al "Joc de Cartes" de TV3 per saber quin és el millor restaurant "entre castells". Es tracta del "De Bar" i la "Terrasseta del San Martín", a Altafulla, "Els Fogons del Drac" a la Riera de Gaià i el "Bar del Mig" a Santes Creus.

Tal com ens destaca TV3 en el seu comunicat, "Marc Ribas arriba disposat a menjar a cos de rei perquè navegarem a través de les aigües del riu Gaià a la recerca del millor restaurant entre castells de la zona". Expliquen que començaran el recorregut al De Bar, un local d'Altafulla que és molt personal per al seu propietari, Xavier González, que ha convertit casa seva en un restaurant. Sense deixar Altafulla, visitaran també la Terrasseta del San Martín, un negoci heretat pel xef Carlos Martínez que pretén donar un aire nou a l'hotel familiar.

Tot seguit, aniran fins a la Riera de Gaià, on Kevin García s'encarrega de dirigir amb molta exigència la sala d'Els Fogons del Drac. I, per acabar, expliquen, "visitarem el Bar del Mig, a Santes Creus, un establiment especialitzat en entrepans però amb uns plats casolans que poc poden envejar qualsevol altre restaurant de la zona. O almenys així s'ho pensa Marta Mañé, la propietària i cuinera".

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Kevinggg
Marc Estadella, 25/11/2021 a les 00:29
+0
-0
Quin personatge més despreciable en Kevin, mala persona.
I quina cuina més guarra la dels Fogons del Drac, no m’hi veuran pas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Us recomanem sis lectures entorn del vi
Imatge il·lustrativa
Cinc referències que Raventós Codorníu incorpora a la col·lecció "Vins de Llegat"; vins de produccions petites i vinyes històriques
Vins tastats de l'anyada 1947
Vins tastats de l'anyada 1947
Es van comparar vins de la zona de Bordeaux, on aquesta anyada va ser mítica, amb vins de La Rioja del mateix any.