Des de Londres recomanen un vi català 'meravellós' per la tardor

El diari britànic The Drinks Business recomana quinze vins per la tardor, un d'ells del Priorat.

| 17/11/2021 a les 17:32h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, DOQ Pirorat, Drinks Business
El periodista del diari britànic Patrick Schmitt publicava fa pocs dies a diari Drinks Business una tria de '15 brilliant wines for Autumn' -15 meravellosos vins per a la tardor-. Quinze vins repartits entre Itàlia, Grècia, Argentina, Xile, França, Espanya, Hongria, Sud-àfrica, Estats Units i "un company ideal per la carn de porc ibèric", el Cartoixa de Scala Dei 2017, elaborat al Priorat.
Un vi fet amb garnatxa (75%) i carinyena (25%) pel celler Scala Dei, del que el periodista anglès diu que "és una meravella". Patrick Schmitt destaca les vinyes velles amb els sòls de pissarra característics del Priorat, amb "dies càlids i nits fresques que donen un vi deliciós, amb sabors que van des de la cirera fins a les prunes, la xocolata negra, regalèssia i pebre blanc". I acabarà dient que és un "company ideal per a la carn de porc ibèric rostit amb molt de cruixent”.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Raventós Codorníu ofereix uns packs de tastos virtuals on els enòlegs ens guien el tast
Imatge il·lustrativa
Després de tastar 1.248 referències, tres escumosos han obtingut la puntuació més alta
Anterior edició de la BWW
Anterior edició de la BWW | Barcelona Wine Week
Les varietats de l'agricultura sostenible i la lluita contra el canvi climàtic seran els eixos temàtics de la fira