televisió

Quatre cuineres de l'àrea metropolitana competiran a «Joc de cartes»

La lluita serà entre el Dtaping a Sant Andreu de la Barca, el Mamarratxa Bistrot i el Calasanz a Molins de Rei i el Brau de Sant Cugat i es podrà veure aquest dimecres a TV3

, Barcelona | 17/11/2021 a les 17:01h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, joc de cartes
El cuiner Marc Ribas presenta el programa.
El cuiner Marc Ribas presenta el programa. | Joc de Cartes
El cuiner terrassenc Marc Ribas aquesta setmana buscarà per l'àrea metropolitana de Barcelona la millor xef entre els següents quatre restaurants: Dtaping a Sant Andreu de la Barca, Mamarratxa Bistrot i Calasanz a Molins de Rei i Brau de Sant Cugat.

La primera parada del "Joc de cartes" serà a Sant Andreu de la Barca, al restaurant Dtaping, on Jasmina Montserrat dirigeix la cuina. Segons destaca TV3 en un comunicat, "amb la mateixa fermesa amb què ha lluitat per guanyar-se un lloc en el sector de la restauració".

La següent parada serà al Mamarratxa Bistrot, de Molins de Rei, "un local amb un nom molt peculiar que, segons la propietària, Laia García, resumeix la seva personalitat a la perfecció".

Seguint a Molins de Rei, menjaran al restaurant Calasanz, de la xef Maria Montserrat. "Fa 18 anys que hi treballa, hi va començar fregant els plats i, ara, està al capdavant de la cuina gràcies al seu afany autodidacte".

Finalment es desplaçaran a Sant Cugat per conèixer a la xef Maria Espín, propietària del Brau, de qui diuen que "que amb aquest projecte personal ha aconseguit portar a un altre nivell la passió que li va inculcar el seu pare per la gastronomia".

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Una imatge del web del celler prioratí
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
En la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació