Noves incorporacions al consell d'administració del Grup Freixenet

Dr. Alfred Oetker i Carl Ferdinand Oetker seran president i conseller, respectivament; càrrecs que fins ara ostentaven el Dr. Albert Christmann i Demetrio Carceller.

El Grup Freixenet aposta pel talent amb Cristina Garcia i Jordi Bonmatí

| 17/11/2021 a les 11:45h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Grup Freixenet
Imatge il·lustrativa
Freixenet fa un balanç molt positiu dels primers anys de joint venture amb Henkell Freixenet i mira al futur amb optimisme. La cooperació global hispanoalemanya, que es va iniciar el 2018, es basa en la bona relació entre els accionistes de les dues companyies i l'èxit empresarial
resultant.

Després de la recent reorganització del Grup Dr. Oetker, el Dr. Alfred Oetker i Carl Ferdinand Oetker s'han incorporat al Consell d'Administració del Grup Freixenet com a president i conseller, respectivament; càrrecs que fins ara ostentaven el Dr. Albert Christmann i Demetrio Carceller.

Tots dos nomenaments se sumen al Consell d'Administració del Grup Freixenet integrat per Pedro Ferrer, com a vicepresident, José María Ferrer i el Dr. Andreas Brokemper. Pedro Ferrer i el Dr. Andreas Brokemper són els consellers delegats de la companyia.

En paraules de Pedro Ferrer, CEO de la companyia: “Estem encantats amb el nostre èxit conjunt i mirem amb gran il·lusió cap al futur de la nostra aliança, que ha estat tan positiva”.
“Basant-nos en el gran èxit de Freixenet durant els darrers tres anys, el meu germà i jo esperem treballar amb Pedro Ferrer, José María Ferrer i el Dr. Andreas Brokemper”, afirma el Dr. Alfred Oetker, president del Consell d'Administració.

Actualment, Henkell Freixenet és el líder mundial del mercat de vi escumós amb una quota del 9,7% en valor (font: IWSR). Freixenet és amb diferència la marca més forta de la companyia, per a la qual s'esperen vendes totals de 100 milions d'ampolles el 2021.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Imatge il·lustrativa
Miki Nadal i Juanma Castaño guanyen una final del talent Show marcada pel protagonisme de la DO Cava
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Us recomanem sis lectures entorn del vi