Celler Masroig crea la primera visita exclusiva dedicada al Vi Novell

Visita amb degustació de la nova anyada 2021, embotits d’àmbit local i vídeo exclusiu del el pregó/monòleg de l’actriu catalana Judit Martín.

‘Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi’: arriben els vins novells del celler Masroig

| 13/11/2021 a les 06:42h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Celler Masroig, Vi Novell
Judit Martín fent el pregó/monòleg.
Judit Martín fent el pregó/monòleg. | Cupatges
El Celler Masroig ha presentat, després de 12 anys de tradició i de ser pioners a Catalunya, una nova anyada del seu emblemàtic Vi Novell. Aquest any la imatge gira entorn la importància dels moments quotidians, així que les sis etiquetes venen representades amb objectes senzills, vinculats als plaers del dia a dia.

Nova visita enfocada al Vi Novell


Coincidint amb el seu llançament, i com a novetat d’enguany, el Celler Masroig presenta una nova visita enoturística enfocada a conèixer l’origen del Vi Novell. Les persones que reservin aquesta experiència podran endinsar-se en els trulls centenaris del celler i descobrir el seu vi més popular i esperat, aprenent, a més, com elaborar aquest producte únic.

La visita finalitzarà amb una degustació de la nova anyada 2021, maridada amb embotits d’àmbit local, i acompanyada del nou oli del raig, producte també de temporada. Així mateix, els assistents podran gaudir en primícia d’un vídeo exclusiu: el pregó/monòleg de l’actriu catalana Judit Martín, padrina de la 12a edició del Vi Novell. L’actuació es va gravar durant l’acte de presentació del Vi Novell al públic professional. L'actriu va acabar l'acte espinjolant la bóta i donant l'inici així de la campanya del vi novell.

Disponibilitat de la nova visita


Els visitants podran conèixer de primera mà com ha evolucionat el concepte del Vi Novell durant aquests 12 anys, així com la història del celler i el seu entorn. L’activitat té un cost de 9,50 € i estarà disponible fins a finals d’any. Es podrà dur a terme en dos torns els dissabtes: a les 11h i a les 16h; i en un torn només de matí -a les 11h- els diumenges. Les places són limitades, així que serà necessari formalitzar una reserva prèvia a través del web del Celler Masroig.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Una imatge del web del celler prioratí
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
En la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació