televisió

El restaurant Baena, de Canovelles, el millor esmorzar de forquilla del Vallès Oriental en guanyar «Joc de cartes»

S'ha imposat al Sis Quartos, La Gran Olla i El Nou Desmai

, Canovelles, Catalunya | 11/11/2021 a les 16:19h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Joc de cartes Vallès Oriental, esmorzar de foquilla, restaurant Baena, Baena
El restaurant Baena, de Canovelles, fa el millor esmorzar de forquilla del Vallès Oriental. El negoci canovellí ha obtingut la distinció al guanyar el programa Joc de cartes, de TV3, que s'ha emès aquest dimecres a la nit. S'ha imposat al Sis Quartos, de Sant Feliu de Codines; La Gran Olla, de Granollers; i El Nou Desmai, d'Aiguafreda.




La cuina dels restaurant canovellí ha generat molt bons comentaris des d'un inici, i també el contrast de l'entrada del negoci amb l'interior. El presentador del programa, Marc Ribas, s'ha desfet en elogis cap al Miquel, el representant del Baena: "Ets un mag en un escenari que no ho sembla".

Al final, el restaurant de Canovelles ha obtingut una nota de 7,8. En la seva valoració final, el presentador ha destacat: "Més enllà d'il·lusions òptiques, al Baena hi trobem un gran saló".







 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Raventós Codorníu ofereix uns packs de tastos virtuals on els enòlegs ens guien el tast
Imatge il·lustrativa
Després de tastar 1.248 referències, tres escumosos han obtingut la puntuació més alta
Anterior edició de la BWW
Anterior edició de la BWW | Barcelona Wine Week
Les varietats de l'agricultura sostenible i la lluita contra el canvi climàtic seran els eixos temàtics de la fira