vins catalans

The Washington Post recomana dos vins catalans

Un vi de la Terra Alta i un cava penedesenc, els recomanats al diari americà

| 11/11/2021 a les 17:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, The Washington Post , vins catalans, The Washington Post
Imatge il·lustrativa
Dave McIntyre, crític de gastronomia i vins del diari americà "The Washington Post", publica un article sobre les virtuts de la varietat garnatxa blanca en el que afirma que "viu un mini-boom al sud de França i al centre de Califòrnia", posant èmfasi en els vins d'Espanya elaborats amb aquesta varietat a preus molt assequibles. “És un producte excel·lent per introduir-se a la varietat i, a més a més, es pot aconseguir per un preu que no supera els 15 dòlars”, diu McIntyre.

Dels cinc vins que recomana, dos són elaborats a Catalunya, dos a Itàlia i un a Oregon, als Estats Units. Els dos catalans són el Raig de Raïm Garnatxa Blanca del celler Piñol de la DO Terra Alta i el Cava Brut Comte de Subirats, del celler Vilarnau.
Del Raig de Raïm del celler Piñol en destaca "les aromes de flors blanques i l'aire marí dóna pas al préssec i al 'lemongrass'". L'article comenta l'etiqueta del vi, on s'hi pot llegir “Cos i Ànima, Cuerpo y Alma, Body and Soul", el claim que utilitza la DO Terra Alta.
 
Del Cava en general comenta que és una "excel·lent manera de celebrar la vida quotidiana: una petita victòria a l'oficina, una bona (o fins i tot no tan bona) acció o qualsevol motiu positiu".
El periodista de vins recomana el Cava Vilarnau Comte de Subirats, elaborat amb les varietats tradicionals -macabeu, xarel·lo i parellada-, del que destaca "el sabor de pomes verdes i peres i les bombolles que ens netejaran el paladar preparant-nos pel proper mos". 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Raventós Codorníu ofereix uns packs de tastos virtuals on els enòlegs ens guien el tast
Imatge il·lustrativa
Després de tastar 1.248 referències, tres escumosos han obtingut la puntuació més alta
Anterior edició de la BWW
Anterior edició de la BWW | Barcelona Wine Week
Les varietats de l'agricultura sostenible i la lluita contra el canvi climàtic seran els eixos temàtics de la fira