Demanen 3 "quintos" i els regalen 5 tapes: les millors reaccions a les xarxes

En un bar de Madrid, amb 3 cerveses i una cocacola et posen ració de xoriço, de cornes, boquerons, avellanes, fastucs i pa.

Enganxada a la xarxa per les condicions laborals entre un periodista i un conegut restaurant

| 11/11/2021 a les 08:08h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Tapes, Quintos
L'usuari de Twitter @MargaretCastor ha piulat que "demanes 3 'quintos' de cervesa i una cocacola. De tapa: ració de xoriço, ració de 'cornes', boquerons amb vinagre, avellanes i fastucs".

  Les reaccions a les xarxes han estat imminents. Alguns usuaris preguntaven pel preu de les cerveses, tot afirmant que aquest era l'element clau. Altres usuaris preguntaven a on es podia menjar tant de manera gratuïta pagant només una cervesa. Sembla que el bar està situat en un polígon industrial de Madrid.

Algunes de les respostes han comparat la situació amb Barcelona, irònicament: "igual que a Barcelona". La resposta més ocurrent, però, ha estat de l'usuari @dgonzalezvil, que viu a Catalunya, i ha piulat "A Barcelona a això ho anomenem menú degustació 75 euros".

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Una imatge del web del celler prioratí
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
En la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació