Un cava ecològic del Penedès és el 'Millor Vi del 2021' segons el Ministeri d'Agricultura

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya" al Millor Vi del 2021 al cava Reserva Vilarnau Rosé Delicat Ecològic.

| 27/10/2021 a les 07:25h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Reserva Vilarnau Rosé Delicat Ecològic, Vilarnau, Millor Vi del 2021
Damià Deàs, Jorge A. Grosso i Rafael Sandoval a l'entrega dels premis
Damià Deàs, Jorge A. Grosso i Rafael Sandoval a l'entrega dels premis
Jorge A. Grosse, CEO de González Byass, i Damià Deàs, enòleg de Vilarnau, han rebut de mans de Rafael Sandoval, sommelier del restaurant Coque (**), el “Premi Aliments d'Espanya al millor vi” atorgat al cava ecològic Vilarnau Rosé Delicat. L'entrega d'aquest guardó ha tingut lloc en un acte presidit per Luis Planas, Ministre d´Agricultura, Pesca i Alimentació.

El jurat d'aquests guardons, compost per professionals de reconegut prestigi al sector vitivinícola, s'ha basat en els vins més ben puntuats al Concurs Internacional Bacchus 2021, on aquest cava va obtenir la màxima distinció per primera vegada en la seva història: el “Gran Bacchus ”.
Aquest Brut Rosat Reserva Ecològic s'elabora majoritàriament amb les varietats negres de Garnatxa i un petit toc de Pinot Noir. El resultat és un cava rosat pàl·lid, de gran complexitat aromàtica, molt cremós, fresc i elegant.

Vilarnau Rosé Delicat és apte per a vegans i un cava perfecte per acompanyar arrossos, pastes o postres cremoses. També és la millor opció per gaudir-lo en aperitius ia mitja tarda a “l'hora del cava”, on una copa freda és ideal per acompanyar qualsevol trobada, tertúlia o afterwork.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Una imatge del web del celler prioratí
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
En la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació