Torna la Gala del Cava amb un presentador de Masterchef com a Confrare d'Honor

El proper divendres, dia 29 d'octubre a les 20h, se celebrarà a la Confraria del Cava, la segona edició de la Gala del Cava.

| 25/10/2021 a les 07:44h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Gala del Cava, Masterchef

Pepe Rodriguez, xef del Bohío i presentador de Masterchef.


L'esdeveniment és hereu de l'antiga Investidura Tardoral i comptarà, com és tradició, amb el nomenament d'un Confrare d'Honor, enguany, el Xef del restaurant El Bohío i presentador de MasterChef Pepe Rodríguez.

Els Confrares de Mèrit seran Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, la periodista i docent Ana Boadas, la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras i el Primer Equip del FC Barcelona femení.

En el transcurs de la nit es concedirà el Reconeixement a la Trajectòria Personal a la Sra. Cristina Colomer i Bernat, Presidenta d'Honor de Caves Colomer Bernat. Aquesta distinció és patrocinada, per segon any, per HITE S.A.

Coincidint quasi dia per dia amb la inauguració oficial de la seu (30 d'octubre de 1981), la Confraria obrirà de nou les seves portes després de mesos de posada a punt i, sobretot, després del tancament forçat per la pandèmia. Aquesta renovació vol ser un pas més cap a la modernització de l'associació.

En aquesta mateixa línia, la Gala del Cava es converteix en un esdeveniment obert al públic i no només exclusiu per a Confrares. Això sí, amb una petita diferència de preu (85 € pels Confrares i 97 € per al públic en general).

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Pedro Ferrer i Martina Obregón, CEO i CMO de Freixenet respectivament
Pedro Ferrer i Martina Obregón, CEO i CMO de Freixenet respectivament | Miquel Monfort
1 de cada 5 ampolles de cava venudes per Nadal a l'Estat són Freixenet, un 20% del mercat
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres