Oriol Rossell obre un Wine Bar al celler

El nou espai obrirà al públic els caps de setmana al matí

Els tres vins de la setmana; Les Cerveres d'Oriol Rossell, Mim Natura de Vins El Cep i Els Solers de Martí Fabra

| 16/10/2021 a les 13:44h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Oriol Rossell, Wine Bar
Imatge il·lustrativa
Oriol Rossell ha estrenat noves instal·lacions a la seva finca de Cal Cassanyes del Pla. El nou «Wine Bar» obrirà cada dissabte i diumenge, de les 11:30 h a les 14:30 h, perquè tothom qui ho desitgi pugui anar-hi a fer l'aperitiu i tastar els vins i caves de la finca. Aquest nou espai complementarà tota l'oferta enoturística del celler i és recomanable fer reserva prèvia, atès que l'aforament és limitat.

L'espai, molt acollidor i tranquil, és situat a les arcades del baluard, construïdes el 1910 i que envolten els jardins de la masia. La casa pairal de Cal Cassanyes, datada el 1637, està rodejada de les vinyes de la propietat i sempre ha tingut com a propietaris les famílies Cassanyes i Rossell. Podeu fer la vostra reserva trucant al 629741111 o bé enviant un correu a visites@oriolrossell.com
 

A més del «Wine Bar», el celler ha estrenat una nova sala polivalent, dotada de les comoditats precises i equipada amb noves tecnologies per donar servei a les empreses i per poder celebrar-hi tot tipus d'actes i esdeveniments socioculturals i enoturístics. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Pedro Ferrer i Martina Obregón, CEO i CMO de Freixenet respectivament
Pedro Ferrer i Martina Obregón, CEO i CMO de Freixenet respectivament | Miquel Monfort
1 de cada 5 ampolles de cava venudes per Nadal a l'Estat són Freixenet, un 20% del mercat
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres