sommeliers catalans

Els 5 sommeliers catalans que opten a ser "Millor Sommelier d'Espanya"

L'Associació Catalana de Sommeliers participarà amb 5 concursants al campionat d'Espanya es pròxims 20 i 21 d'octubre

Ser sommelier en temps de mascaretes

| 14/10/2021 a les 08:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, sommeliers catalans
L'ACS -Associació Catalana de Sommeliers- enviarà cinc sommeliers catalans a concursar pel títol de Millor Sommelier d'Espanya els pròxims 20 i 21 d'octubre. El marc del certàmen serà el Salón Gourmets a Madrid i hi aniran els cinc millors classificats en el concurs Millor Sommelier de Catalunya 2019 -el darrer concurs català celebrat-.Al concurs de Madrid hi participaran un total de 74 sommeliers de tot l'Estat.

Aquests són els sommeliers catalans que participaran a Madrid

AUDREY DORÉ (França, 1980), Millor Sommelier de Catalunya 2017 i 2019, Cap de Sommeliers del Celler de Can Roca (***Michelin).
 

Audrey Doré. Foto: ACS



ANNA CASABONA (Tarragona, 1971), finalista del concurs Millor Sommelier de Catalunya 2016, Top Ten en el Concurso Mejor Sumiller de España 2017, i segona classificada en el concurs Millor Sommelier de Catalunya 2019. Delegada de vendes i Sommelier a Juvé & Camps.
 

 Anna Casabona. Foto: ACS


TON COLET (Vilafranca del Penedès, 1980), tercer classificat en el concurs Millor Sommelier de Catalunya 2019. Sommelier del restaurant El Cigró d'Or. 
 

Ton Colet. Foto: ACS



FERRAN VILA (Sarrià de Ter, 1974), Millor Sommelier de Catalunya 2018, quart classificat en el concurs Millor Sommelier de Catalunya 2019. Sommelier del restaurant La Banyeta.
 

Ferran Vila. Foto: ACS



CRISTIAN SÁNCHEZ (Barcelona, 1991), cinquè classificat en el concurs Millor Sommelier de Catalunya 2019. Sommelier del restaurant Lasarte (***Michelin).
 

 Cristian Sánchez. Foto: ACS


En declaracions a Cupatges, l'Anna Vicens, presidenta de la ACS, ha comentat que "portem grans professionals! A veure… És molt difícil que guanyi algú que es presenta per primera vegada, tot i que no és impossible, és bastant complicat. Però tant l’Audrey, com l’Anna, com en Ferran ja tenen experiència en el concurs nacional. Així que entre la seva experiència, la preparació que porten, els seus coneixements i la seva gran professionalitat… Tenim moltes esperances en ells!”, ha reblat l'Anna, que ens acava alertant que "no els ho diem però... per no posar-los nerviosos…".

Contingut relacionat

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Joseba Cruz, Guanyador del Premi Cuiner 2021
Joseba Cruz, Guanyador del Premi Cuiner 2021 | Fòrum Gastronòmic
​Gastronomic Fòrum Barcelona ha lliurat el Premi Cuiner 2021 al xef Joseba Cruz del restaurant Le Clandestí de Navàs (Bages)
Vi en llauna
Vi en llauna | ACN
Vi en llauna, paté de gall del Penedès i polvorons de tomàquet són alguns dels productes que també s'han presentat al Gastronòmic Fòrum de Barcelona
Les DO han emès un comunicat per expressar la seva postura sobre els fets a Reserva de la tierra
Les DO han emès un comunicat per expressar la seva postura sobre els fets a Reserva de la tierra | Freepik
Marc Busquets
Van presentar una denúncia conjunta als Mossos, al juliol, en detectar "anomalies" en vins embotellats i comercialitzats per Reserva de la Tierra