amanida

MARIDATGE: Cava Sumarroca Brut Reserva i figues amb mató i mel

Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.

| 13/10/2021 a les 11:33h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Receptes de cuina, figues amb mató i mel, Sumarroca Brut Reserva, receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Per acomiadar la temporada de figues, us proposem una combinació que mai falla; un cava Sumarroca Brut Reserva, amb formatge mató, mel i aquesta saborosa fruita com a protagonista. 

El Sumarroca Brut Reserva és un cava rosat elaborat a base d'una selecció de raïm pinot noir de l'anyada 2018. Un vi de sorprenent frescor, elegants aromes a fruita vermella i bona untuositat en boca. Característiques que acompanyaran perfectament l'intens sabor de la figa i la cremositat del mató. La textura sedosa, les aromes làctiques i la frescor del formatge acompanyen de manera perfecta el cava, que contraposarà les seves bombolles amb la dolçor de la mel.

Figues amb mató i mel

INGREDIENTS
• Figues fresques
• Mel 
• Formatge mató
 

ELABORACIÓ
• Estendre el mató (acabat de sortir de la nevera per a consumir-ho fresc i evitar que el sèrum se separi) sobre un plat.
• Tallar figues i col·locar-les sobre el plat. 
• Afegir mel. 
• Consumir immediatament després d'emplatar.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha reconegut amb un or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema