amanida

MARIDATGE: Cava Sumarroca Brut Reserva i figues amb mató i mel

Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.

| 13/10/2021 a les 11:33h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Receptes de cuina, figues amb mató i mel, Sumarroca Brut Reserva, receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Per acomiadar la temporada de figues, us proposem una combinació que mai falla; un cava Sumarroca Brut Reserva, amb formatge mató, mel i aquesta saborosa fruita com a protagonista. 

El Sumarroca Brut Reserva és un cava rosat elaborat a base d'una selecció de raïm pinot noir de l'anyada 2018. Un vi de sorprenent frescor, elegants aromes a fruita vermella i bona untuositat en boca. Característiques que acompanyaran perfectament l'intens sabor de la figa i la cremositat del mató. La textura sedosa, les aromes làctiques i la frescor del formatge acompanyen de manera perfecta el cava, que contraposarà les seves bombolles amb la dolçor de la mel.

Figues amb mató i mel

INGREDIENTS
• Figues fresques
• Mel 
• Formatge mató
 

ELABORACIÓ
• Estendre el mató (acabat de sortir de la nevera per a consumir-ho fresc i evitar que el sèrum se separi) sobre un plat.
• Tallar figues i col·locar-les sobre el plat. 
• Afegir mel. 
• Consumir immediatament després d'emplatar.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
És freqüent escoltar converses al voltant dels vins quan fem un àpat o quan obrim una ampolla. Algunes afirmacions que sovint escoltem no són certes.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
Jordi Bes Lozano
La visita a un celler no té per què cenyir-se només a passejar entre vinyes i tastar els vins: l'experiència es pot arrodonir tot allotjant-se a les seves dependències
Imatge il·lustrativa
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes TV3
Xavi Bassa
La cristalleria que hem pogut veure en el parament dels restaurants, unes copes de Duralex rònec que haurien d’estar prohibides pel TDEH...