Joc de Cartes

Les crítiques més dures a Joc de Cartes i al guanyador més odiat

El Restaurant Can Guitart vell de Cervelló, amb el jove Dani al capdavant, guanya Joc de Cartes gràcies a les votacions del conductor Marc Ribas.

El vi català a Joc de Cartes

| 12/10/2021 a les 19:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Joc de Cartes , Joc de Cartes
Marc Ribas, durant un programa
Marc Ribas, durant un programa | 'Joc de Cartes' TV3
El "reality" de TV3 Joc de Cartes es presentava la setmana passada amb el repte culinari del pollastre Pota Blava del Prat. I aquest va ser un dels principals problemes, jugaven tres restaurants del Prat, i un de Cervelló (amb només una recepta de Pota Blava a la carta, per cert). No comentarem el servei del vi aquí, que va tornar a ser un desastre com hem explicat en altres articles. Les crítiques a les xarxes van ser tant pels errors de plantejament del programa, com pel guanyador -un noi jove una mica dèspota, per dir-ho finament-, com pel fet que guanyés gràcies a les puntuacions del conductor Marc Ribas.

Com tots els "realitys", Joc de Cartes busca l'entreteniment. I com més extravagants i tramposos siguin els participants, o injustos els resultats -el Dani va guanyar perquè va puntuar amb dosos i tresos els altres restaurants-, més soroll a les xarxes i millor 'share' obtindrà. Més de 330.000 espectadors i un 18% de quota dimecres passat, per cert.

Als que potser no els surt tan bé la jugada són a aquells participants -com en Dani, el guanyador de la millor recepta de Pota Blava del Prat-, que moltes vegades no són conscients que els teleespectadors busquen gent humil i empàtica, per visitar els seus restaurants. Els restaurants, gairebé sempre, queden en segon terme. De fet, veient les receptes cuinades a la televisió NINGÚ pot escollir quin és el millor plat amb pollastre i quin el pitjor. Per tant, el 'reality' està servit.

Us mostrem algunes de les crítiques més dures al programa i al participant guanyador.

L'anunci a Instagram del seu triomf...
 

I les respostes...
 


Conscients de les crítiques a l'anterior publicació, des del restaurant fan una altra on escriuen: "CIUTADANS DE CERVELLÓ… JA EL TENIM AQUÍ!!!❤️💛💙🦌 Li piqui a qui li piqui🐓 la millor recepta de Pota Blava del Baix Llobregat la cuinem a Cervelló!!! "Josep Tarradelles" 1899-1988

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
És freqüent escoltar converses al voltant dels vins quan fem un àpat o quan obrim una ampolla. Algunes afirmacions que sovint escoltem no són certes.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Una vella de 74 anys
Pepita Obiols cored , 14/10/2021 a les 10:05
+0
-2
Ya està b de fotre tanta llenya al foc el Dani és un jove que potser es va equivocar pro yo sóc una vella que cada setmana Miró el programa y no ya semana que algun del concursants no fasi lo mateix que va fe el Dani ell volia guanyar y u va fe això és lo que un fa mal MOLT BÉ DANI FELICITATS

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
Jordi Bes Lozano
La visita a un celler no té per què cenyir-se només a passejar entre vinyes i tastar els vins: l'experiència es pot arrodonir tot allotjant-se a les seves dependències
Imatge il·lustrativa
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes TV3
Xavi Bassa
La cristalleria que hem pogut veure en el parament dels restaurants, unes copes de Duralex rònec que haurien d’estar prohibides pel TDEH...