Viral

Jordi Cruz respon a Ibai: «Anar a l'ABaC no és com comprar-se una bossa de mà de Gucci»

El popular streamer va anar fa uns dies al restaurant del xef català afirmant que el preu de la carta és "una absoluta bogeria"

, Barcelona, Catalunya | 11/10/2021 a les 19:08h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, Gucci, car, resturant, Jordi Cruz, ABaC, Ibai Llanos, llum
El xef Jordi Cruz en la presentació del seu llibre de receptes
El xef Jordi Cruz en la presentació del seu llibre de receptes | Pere Francesch

Jordi Cruz ha volgut posar els punts sobre les is. I és que fa uns dies, el popular streamer basc Ibai Llanos va publicar un vídeo a Youtube sota el títol: "Menjant al restaurant més car de Barcelona" després d'una visita a l'"ABaC" del xef català. "Després us ensenyo el preu de la carta, però és una absoluta bogeria", apuntava en un vídeo que ja acumula més de 5,5 milions de reproduccions.

"És el menjar més car que he pagat en la meva vida", afegia l'influencer en referència als 225 euros de menú que va pagar per persona i que va causar força rebombori a través de les xarxes socials.


Tot plegat, una polèmica que no ha acabat de convèncer a Cruz i que, per això, ha decidit contestar al youtuber per Instagram. "Entenc que l'Ibai quan penja el vídeo digui "Mireu, he anat al restaurant més car de Barcelona". Primera precisió Ibai, amic meu, no és el més car. Segon: car és una forma de parlar. Em neguiteja perquè anar a un restaurant com l'"ABaC" no és com comprar-se una bossa de mà de Gucci", apunta dolgut el jutge de Masterchef.

"Sí que és veritat que l'ABac és el que més diners val de tots els restaurants que tinc. No és un lloc on anar cada dia, però que 225 euros siguin un "pastizal"... Bé, si ho comparem amb el preu de la llum no, no és car", ha reivindicat. 

Sigui com sigui, en cap moment Jordi Cruz ha volgut presentar la resposta com una crítica a Ibai. "Gràcies per haver vingut a casa i fer aquest vídeo. M'he rigut i m'ha agradat molt. Està fet amb bon gust i amb ganes de fer gaudir, com nosaltres fem amb Masterchef. Només això, que no és el més car", ha volgut deixar clar. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
És freqüent escoltar converses al voltant dels vins quan fem un àpat o quan obrim una ampolla. Algunes afirmacions que sovint escoltem no són certes.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
Jordi Bes Lozano
La visita a un celler no té per què cenyir-se només a passejar entre vinyes i tastar els vins: l'experiència es pot arrodonir tot allotjant-se a les seves dependències
Imatge il·lustrativa
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes TV3
Xavi Bassa
La cristalleria que hem pogut veure en el parament dels restaurants, unes copes de Duralex rònec que haurien d’estar prohibides pel TDEH...