Un celler del Penedès a la llista de les millors vinyes del món per visitar

Família Torres, l'únic celler català de la llista, escala 16 posicions i se situa en el número 26 del rànquing enoturístic ‘World’s Best Vineyards 2021'

Així són els cinc vins més emblemàtics de Família Torres

| 24/09/2021 a les 11:45h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, enoturisme, Família Torres, vinyes
Equip d'enoturisme i restauració de Família Torres
Equip d'enoturisme i restauració de Família Torres
Família Torres es reafirma com una de les millors vinyes del món en situar-se en la posició 26 del rànquing World’s Best Vineyards 2021, que elabora el grup editorial William Reed per premiar les millors destinacions enoturístiques. El celler del Penedès, present en les tres edicions de la llista, escala 16 posicions respecte a l’any anterior i es converteix en el tercer espanyol –i l’únic català– que figura en aquesta llista, que s’ha fet pública aquesta setmana.

El rànquing de les Millors Vinyes del Món el confeccionen un jurat compost per 600 professionals a partir d’una selecció de 1.500 cellers de tot el món. No només reconeix la trajectòria del celler i la qualitat dels seus vins, sinó també les experiències que ofereix, tenint en compte aspectes com l’arquitectura, la visita, el paisatge i l’atenció del personal.

De Família Torres, el jurat destaca el seu compromís amb la sostenibilitat i propostes com la Nit d’Estrelles, que uneix astronomia, música i vi, i la ‘Legacy Wine Experience’, una experiència exclusiva on es tasten alguns dels seus millors vins directament de la bóta, segons s’explica al web. També parla del seu restaurant El Celleret, amb una cuina mediterrània moderna enmig de les vinyes de Mas La Plana amb vistes a la muntanya de Montserrat. Pel que fa als vins, es menciona el Mas La Plana però també els nous vins experimentals que està elaborant Família Torres a partir de varietats ancestrals recuperades com la garró, querol i forcada.

La d’aquest any és la tercera edició del World’s Best Vineyards, que s’inspira en les prestigioses llistes de World’s 50 Best Restaurants i World’s 50 Best Bars, que també elabora William Reed. L’objectiu del rànquing de les millors vinyes és, segons els seus impulsors, posar el focus en l’enoturisme, mostrant la diversitat de les destinacions enoturístiques i animant a la gent a descobrir la singularitat del vi, dels seus paisatges i cellers.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Treballador
Anònim, 28/09/2021 a les 16:39
+0
-0
Em sento orgullosa de treballa amb esta empresa sóc de les que cuidem els ceps treiem herba i sóc del Priorat i les finques del Priorat també fan molt de goig!! I m'agradaria posar alguna imatge!!!
Ex cuinera i administrativa
Júlia Currás, 01/10/2021 a les 16:38
+0
-0
Jo tenia les varietats dels seus vins... Tenien molt bona acollida (anys 7a jornada 87)... És una llàstima que a Galícia no és trobin... He trobat només 1 A Alcampo del Ferrol... Volia que els coneguéssim la meva família... Ja que tinc un cunyat català - francés que no els coneixa... Per a mi al restaurant eren els que més demanaven.... Felicitats Família Torres...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Amb una quota del 35% del mercat del cava ecològic, el grup es fixa ser l'empresa global de vins sostenibles amb major creixement l'any 2025
Entrega del premi Gourmet Català
Entrega del premi Gourmet Català | Irene Montagut
Irene Montagut
El sector gourmet es retroba al Mas Marroch dels germans Roca després d'un any i mig agredolç marcat per la Covid-19: "Junts i només junts farem créixer la gastronomia del nostre país"
Els panellets, les castanyes i els moniatos no sempre s'han d'acompanyar de vins dolços.
Els panellets, les castanyes i els moniatos no sempre s'han d'acompanyar de vins dolços. | Cedida
Jordi Bes Lozano
Celebrem la castanyada amb cinc sommeliers i un bartender que ens proposen panellets salats, vins per als dolços i un còctel