formació

Cinquena convocatòria del postgrau Wine Business & Marketing

Comunicació, marca, SEO, publicitat digital, xarxes socials o enoturisme són algunes de les matèries d'un postgrau 100% online que ja ha format a més de 100 alumnes.

| 21/09/2021 a les 17:36h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, formació, Wine Business & Marketing
Imatge il·lustrativa
L'Escola d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB), juntament amb la consultora especialitzada en vi Wine Business Community, han llançat la cinquena edició -s'iniciarà a l'octubre- del postgrau Wine Business & Marketing, una formació 100% online -més de 40 hores de vídeo-, pensada especialment per als que treballen en la comercialització, comunicació i màrqueting de el vi.

El postgrau està totalment orientat a negoci i es focalitza en l'aprenentatge d'estratègies comercials i de màrqueting que generin avantatges competitius enfront de la competència, amb especial èmfasi en l'àmbit digital; estratègia, tàctica, i eines digitals per dur-la a terme.

Wine Business & Marketing té una durada de sis mesos, es compon de 13 mòduls i més de 40 hores de vídeos formatius, i compta amb 21 professors de reconeguda trajectòria en l'àrea vitivinícola i de la comunicació i màrqueting.

Més d'un centenar d'alumnes han cursat un postgrau que consta de més de 150 vídeos formatius de totes les matèries que ajuden a vendre al sector de el vi. Tot el postgrau és a distància, amb gestió acadèmica, i posant en pràctica totes les matèries des del primer minut.


Matèries del postgrau Wine Business & Marketing
 
MÓDULO 1: ESTRATEGIA DE MARCA
MÓDULO 2: COMUNICACIÓN EN EL SECTOR DEL VINO
MÓDULO 3: EL PROYECTO DIGITAL
MÓDULO 4: POSICIONAMIENTO EN BUSCADORES - SEO
MÓDULO 5: MARKETING DE CONTENIDOS
MÓDULO 6: PLAN DE MARKETING DIGITAL
MÓDULO 7: REDES SOCIALES
MÓDULO 8: PUBLICIDAD DIGITAL
MÓDULO 9: ECOMMERCE
MÓDULO 10: EXPORTACIÓN
MÓDULO 11: ENOTURISMO
MÓDULO 12: COMERCIALIZACIÓN
MÓDULO 13: EMAIL MARKETING


Per a més informació i per veure descomptes feu clic aquí: https://winebusinessandmarketing.com/contacto-postgrado/

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Quin és el millor lloc per guardar els vins i què hem d'evitar perquè es guardin correctament?
Joseba Cruz, Guanyador del Premi Cuiner 2021
Joseba Cruz, Guanyador del Premi Cuiner 2021 | Fòrum Gastronòmic
​Gastronomic Fòrum Barcelona ha lliurat el Premi Cuiner 2021 al xef Joseba Cruz del restaurant Le Clandestí de Navàs (Bages)
Vi en llauna
Vi en llauna | ACN
Vi en llauna, paté de gall del Penedès i polvorons de tomàquet són alguns dels productes que també s'han presentat al Gastronòmic Fòrum de Barcelona