Neix la primera competició de projectes de bars sostenibles

Torres Brandy Zero Challenge vol promoure un canvi de mentalitat en mixologia i cocteleria buscant el compromís ambiental i la dotació pels guanyadors és de 30.000 euros.

| 20/09/2021 a les 18:30h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Torres Brandy Zero Challenge
Imatge il·lustrativa
Torres Brandy, la marca de brandis creada el 1928, repta a bar managers o bartenders de tot el món a presentar projectes de bars sostenibles per impulsar un canvi de mentalitat en mixologia que anteposi el compromís ambiental. El repte s’anomena Torres Brandy Zero Challenge i es tracta de la primera competició global que premia el projecte de bar de còctels més sostenible del món.

Professionals de deu països competiran en dues fases eliminatòries, primer en l’àmbit nacional i després global, mostrant com gestionar un local amb el mínim impacte ambiental i creant l’eco-còctel més innovador. El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 25.000 euros per ser implementat i uns altres 5.000 euros per a la persona que l’hagi presentat. Les candidatures han de formalitzar-se abans del 31 d’octubre a través de www.torresbrandyzerochallenge.com.

Els països participants són Canadà, Espanya, Finlàndia, Itàlia, Lituània, Mèxic, Noruega, Suècia, Ucraïna i Regne Unit. Els concursants de cada país amb projectes escollits participaran a les respectives finals nacionals, que se celebraran entre els mesos de novembre de 2021 i febrer de 2022. La gran final reunirà els deu guanyadors nacionals i se celebrarà a finals de març a Barcelona, ciutat cosmopolita, sostenible i d’indiscutible efervescència en el camp de la mixologia.

El jurat valorarà aquells projectes que prioritzin un baix impacte mediambiental mitjançant l’ús d’energies renovables, gestió de residus, disseny respectuós amb l’entorn, innovació i responsabilitat social. Pel que fa a l’elaboració de l’eco-còctel, es prendrà en consideració l’ús d’ingredients locals i productes de temporada, la gestió dels residus, el sabor, la creativitat i la tècnica empleada.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
És freqüent escoltar converses al voltant dels vins quan fem un àpat o quan obrim una ampolla. Algunes afirmacions que sovint escoltem no són certes.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
El celler Masia Serra (Empordà) va ser dels pioners en la seva oferta enoturística.
Jordi Bes Lozano
La visita a un celler no té per què cenyir-se només a passejar entre vinyes i tastar els vins: l'experiència es pot arrodonir tot allotjant-se a les seves dependències
Imatge il·lustrativa
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
L'operatiu policial per accedir a l'empresa es va dur a terme el passat divendres
L'operatiu policial per accedir a l'empresa es va dur a terme el passat divendres | Freepik
Els Mossos van accedir dies enrere a la seu de l'empresa Reserva de la Tierra, a les Borges del Camp