El Grup Freixenet aposta pel talent amb Cristina Garcia i Jordi Bonmatí

Cristina Garcia Brunet es converteix en la nova Directora de Recursos Humans de la companyia i Jordi Bonmatí liderarà la cadena de subministrament

Manel Quintana: “Innovació i tecnologia són el secret per elaborar amb la màxima qualitat i seguretat alimentària”

| 16/09/2021 a les 08:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Grup Freixenet
Imatge il·lustrativa
Grup Freixenet ha nomenat Cristina Garcia Brunet Directora del Departament de Recursos Humans i Jordi Bonmatí Director de Supply Chain (cadena de subministrament). Tots dos moviments s'emmarquen en l'estratègia de la companyia per reforçar la seva posició com a empresa líder i referent del sector.

Cristina Garcia Brunet assumeix el càrrec de Directora de RRHH addicionalment a les seves funcions actuals com a HR Organizational & Change Manager de la companyia. Graduada en Psicologia i ADE per la Universitat de Campbell (EUA), màster en RRHH i Co-Active Coach (CPCC), Cristina Garcia Brunet pren possessió del càrrec després de nou anys a Grup Freixenet.

Garcia Brunet agafa el relleu de Francisco Herrero, que ha format part de la Direcció del Departament de RRHH de la companyia durant 15 anys. Herrero posa fi a una llarga carrera professional de més de 40 anys dedicada als Recursos Humans, havent liderat Departaments de RRHH de conegudes multinacionals.
Així mateix, Grup Freixenet ha dut a terme la reorganització de l’àrea de Supply Chain Management (SCM) amb l’objectiu de seguir amb la millora contínua i sostenible en totes les operacions. En aquest sentit, el segment de SCM es subdivideix en dues noves estructures: l’àrea d’Operacions i l’àrea de Supply Chain.

En el marc d’aquest procés, Jordi Bonmatí, que actualment ocupa la posició de Project & Business Development Manager de Grup Freixenet, passa a liderar la nova àrea com a Director de Supply Chain. Bonmatí és enginyer agrònom i  també ha cursat un MBA per l’escola de negocis ESADE. Després de més de 13 anys a la companyia, on ha exercit com a Director General de Caves Hill i Director General de Freixenet Mèxic, entre d’altres càrrecs, Jordi Bonmatí dirigirà la nova àrea de Supply Chain que integra totes les activitats i departaments relacionats amb proveïdors i clients.

Per la seva part, Josep Palau, membre del Comitè Executiu de Grup Freixenet a Espanya, liderarà l’àrea operativa com a Director d’Operacions. Aquesta nova estructura integra totes les activitats i departaments directament vinculats al procés productiu.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Una imatge del web del celler prioratí
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
En la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació