Castell del Remei rep el segell Biosphere de turisme responsable

El reconeixement BIOSPHERE certifica el compromís del celler Castell del Remei amb la sostenibilitat ambiental i la converteix en un “Biosphere Certified Destination”, destí turístic responsable i sostenible.

| 13/09/2021 a les 15:29h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Castell del Remei, segell Biosphere
Imatge il·lustrativa
El celler Castell del Remei compta ja amb la certificació BIOSPHERE, una de les acreditacions més reconegudes internacionalment e n l’àmbit de la sostenibilitat. Aquest reconeixement s’atorga a empreses que compleixen més de 200 requisits en àrees com el medi ambient i la mitigació del canvi climàtic segons les metes i objectius de desenvolupament sostenible elaborats per la ONU; el control d’emissions, el sanejament i la neteja de l’aigua; la producció i ús d’energies netes i no contaminants; la producció i consum responsable de productes i serveis; la guerra al plàstic i la gestió de residus que ajuden a la vida dels ecosistemes.

La certificació també valora, a més, altres aspectes com el respecte a la cultura i la història de les comunitats locals com una de les metes per a fomentar el desenvolupament turístic sostenible, així com que la empresa disposi d’un sistema de govern i gestió econòmica i de recursos de forma honesta i transparent. El certificat, atorgat pel Responsible Tourist Institute (RTI, Institut de Turisme Responsable, en anglès) promou internacionalment el turisme responsable ajudant a tots els actors implicats a desenvolupar una nova forma de viatjar i de conèixer el nostre planeta.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
L'arribada de dies més frescos conviden a donar una nova oportunitat a aquests vins i d'altres amb ànima de rosat malgrat no ser-ho i que trenquen esquemes
Imatge il·lustrativa
La realitat molt sovint supera la ficció. Aquest n'és un cas, una ampolla de vi rosat amb el vidre en forma d'aparell genital masculí
Família Torres, l'únic celler català de la llista, escala 16 posicions i se situa en el número 26 del rànquing enoturístic ‘World’s Best Vineyards 2021'