La Conca de Barberà ja té Guia d'Enoturisme

Lluís Tolosa i Nico Planell, coautors de la guia, presenten 160 vins recomanats i 73 llocs per gaudir del turisme del vi

Sis coses que heu de saber dels vins de la DO Conca de Barberà

| 06/09/2021 a les 08:31h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Conca de Barberà, Guia d'Enoturisme
Lluis Tolosa i Nico Planell són coautors de la guia.
Lluis Tolosa i Nico Planell són coautors de la guia.
En el marc de la Festa de la Verema (l’Espluga de Francolí) es va presentar la Guia d’Enoturisme de la Conca de Barberà, una obra escrita pel sociòleg Lluís Tolosa i el tècnic d’enoturisme Nico Planell.

La publicació s’estructura com sis guies en una: guia de cellers visitables, guia de vins i caves, guia dels restaurats més enoturístics, guia d’allotjaments recomanats, guia de visites culturals del vi  i guia de botigues especialitzades. La guia també es complementa amb una introducció a la història del vi a la Conca de Barberà, documentada amb aportacions de diferents arqueòlegs i historiadors locals.
 
L’edició s’ha impulsat amb la col·laboració del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà, l’Associació d’Hostaleria, el Consell Comarcal i una desena d’ajuntaments.
 
Per a Lluís Tolosa és un pas més en la seva col·lecció de guies d’enoturisme, després de publicar les guies d’enoturisme de l’Empordà, Pla de Bages, Alella, Penedès i la Guia d’Enoturisme de Catalunya, a més d’altres títols com Marketing del Enoturismo. 12 errores habituales, 12 propuestas alternativas.
 
Per a Nico Planell és la seva primera obra publicada i la consolidació de la seva graduació en l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. S’ha especialitzat en la creació de productes i experiències enoturístiques, desenvolupant conceptes, itineraris i guions per a les visites, amb experiència a cellers de referència com Freixenet i Segura Viudas, especialment amb enoturisme alemany després de viure tres anys a Berlin. És president fundador de l’Associació de Guies i Tècnics d’Enoturisme de Catalunya (AGITEC). Llicenciat en Història de l’Art (Universitat de Barcelona), també ha treballat en el sector de la gestió cultural i turística. 

Guia d'Enoturisme de la Conca de Barberà

 

Títol: Guia d’Enoturisme de la Conca de Barberà
Subtítol: 73 llocs per gaudir del turisme del vi i 160 vins i caves recomanats
Pàgines: 160 pàgines
PVP: 19,00€
Venda online: www.tolosawinebooks.com

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Cava de Guarda Superior, Comtats de Barcelona o elaborador integral seran conceptes que podrem veure escrits en les etiquetes
Imatge il·lustrativa
Comunicació, marca, SEO, publicitat digital, xarxes socials o enoturisme són algunes de les matèries d'un postgrau 100% online que ja ha format a més de 100 alumnes.
Els cinc vins de Família Torres de la Col·lecció Antologia
Els cinc vins de Família Torres de la Col·lecció Antologia | Família Torres
El celler presenta les noves anyades dels cinc vins de la col·lecció Antologia: Milmanda 2018, Mas La Plana 2017, Reserva Real 2017, Grans Muralles 2017 i Mas de la Rosa 2018