La Verema del Cava

Aquest setembre torna La Verema del Cava a quinze cellers del Penedès

Del 5 al 26 de setembre, els cellers del Penedès proposen activitats enoturístiques de qualitat vinculades a la verema

| 31/08/2021 a les 16:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, La Verema del Cava , La Verema del Cava, enoturisme, cava

Cartell de Rovellats amb actuació de Sandra Bautista per La Verema del Cava


Amb l'arribada de la verema, un selecte grup de quinze cellers ubicats al Penedès promouen la iniciativa La Verema del Cava. Sota la coordinació d'AECAVA, l'associació d'elaboradors de cava, els caps de setmana del 5 al 26 de setembre els cellers celebraran l'arribada de la verema amb un ampli ventall d'activitats. 

Ubicats a indrets privilegiats, els quinze cellers participants a La Verema del Cava són: Agustí Torelló Mata, Batllori, Bodegues Sumarroca, Bolet, Juvé & Camps, Cava Guilera, Cava Rovellats, Caves Vilarnau, Codorníu, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Masia Torreblanca, Segura Viudas i Vins el Cep.

Cadascun d'ells ofereix propostes que inclouen concerts entre vinyes, esmorzars de pagès, sortides per la natura amb bicicletes, brunchs i dinars entre ceps, sopars sota les estrelles, nordic walking per camins rurals i moltes altres propostes singulars. Les activitats de La Verema del Cava estan pensades per a tots els públics i totes elles tindran lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia.

Per comprar entrades: www.laveremadelcava.com 
 

ACTIVITATS DELS CELLERS PER LA VEREMA DEL CAVA


Celler Dia Activitat
Covides 5 setembre Nordic Walking i Pilat Walking entre vinyes
Cava Guilera 5 setembre Guilera Verema +25
Bolet 5 setembre La verema a Bolet amb Pica Tast
Segura Viudas 5 setembre Matí entre raïms
Batllori 12 setembre Caminada per la Finca Batllori amb esmorzar
Caves Vilarnau 12 setembre Una verema de xarel·los amb picnic
Vins El Cep 18 setembre Esmorzar i tast en un Paratge Qualificat
Agustí Torelló Mata 18 setembre Nit de les Fil·loxeres
Giró Ribot 18 setembre Sopar entre vinyes
Juvé & Camps 19 setembre Verema i tast de varietats
Cava Rovellats 25 setembre Passejada a la vinya, dinar i música en viu
Codorníu 25 setembre Un matí a Codorníu
Masia Torreblanca 25 setembre Esmorzar amb vistes de tardor
Bodegues Sumarroca 25 setembre Berenar-sopar i música en viu
Giró del Gorner 26 setembre Brunch amb tast de mostos

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Després d'una inversió de més de 15 milions d'euros, surten al mercat els primers vins de la finca Mas Clarella a Osona
Imatge il·lustrativa
Jancis Robinson, la prestigiosa revista internacional especialitzada en vins, destaca el vi ranci Abadal Sagristia R-2 i l'Abadal Arboset 2017, entre altres.
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix | Gemma Aleman
Les condicions meteorològiques i la incorporació de noves plantacions han afavorit l'increment de la producció que podria ser de 2 milions de quilos de raïm