El grup líder en explotació d'obres teatrals i la DO Catalunya signen un acord

EL Grup Focus, amb els teatres Romea, Goya, Condal i La Villarroel, i la DO Catalunya, signen acord de col·laboració

| 22/07/2021 a les 17:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya, vi català
Imatge il·lustrativa
La DO Catalunya, amb més del 50% del mercat del vi català amb DO, arrenca una nova col·laboració amb Grup Focus, la primera empresa de l’estat en producció i explotació d’esdeveniments escènics i culturals, líder en el sector amb els seus teatres: Romea, Goya, Condal i La Villarroel. De nou, el binomi vi-teatre segueix agafant embranzida dins l’univers de la DO Catalunya per reivindicar com ha fet sempre, el seu suport a la cultura, de la qual el vi en forma part. La col·laboració ha estat formalitzada aquest mateix matí pel President del Consell Regulador de la DO Catalunya, Xavier Pié, i el President del Grup Focus, Daniel Martínez de Obregón.
 
En aquesta ocasió, la DO Catalunya serà el vi en exclusiva als teatres del grup, on els assistents podran gaudir d’una copa de vi català. Però el maridatge anirà més enllà del bar del teatre i donarà el salt també a alguns dels escenaris. En els propers mesos, s’aniran desvetllant els detalls.
 
Es tracta d’una iniciativa que pretén consolidar l’aposta de la DO Catalunya per la cultura i l’art i de l’èxit de les participacions del Consell Regulador en projectes com “T’estimo si he begut” o “53 diumenges” als teatres catalans.
 
Amb la mateixa vocació de fer arribar el vi al gran públic, la DO Catalunya renova la col·laboració amb el programa ‘Tast Vertical’ en la seva setena temporada consecutiva, conduït per l’escriptora Empar Moliner, a Catalunya Ràdio. 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.
Pannes de suro
Pannes de suro | Institut Català del Suro
Recuperem un article de Sergi Cortés del 2017 per explicar que els boscos d'alzina prevenen els incentis i emmagatzemen CO2 (per frenar el canvi climàtic). Catalunya fabrica la majoria de taps de suro de l'Estat