enoturisme Barcelona

Activitats al voltant dels vins i de la vinya a 15 minuts de Barcelona

Bouquet d'Alella amplia l’horari d’obertura del Wine Bar i programa activitats per l’estiu en el marc del model de turisme sostenible que lidera.

Els vins catalans més venuts a Amazon

| 16/07/2021 a les 09:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme, enoturisme Barcelona

Bouquet d’Alella amplia les activitats a la vinya a l’estiu, fidel al model de turisme responsable i sostenible que practica. Un esmorzar al pati de la masia i un pícnic de capvespre són algunes de les propostes pensades per gaudir de l’emplaçament únic del celler durant l’estiu i que tenen gran acceptació de públic. Totes les activitats es duen a terme a l’aire lliure i entre vinyes, i giren entorn de la masia del segle XV que dona cabuda al celler. Alhora, el Wine Bar amplia horari i és obert tots els caps de setmana. Els divendres i dissabtes, de les 18 h a les 21 h, i els diumenges de les 11 h a les 14 h del matí.
 

Vins orgànics i entorn sostenible


El turisme a Bouquet d’Alella té la voluntat de compartir l’entorn de la finca, el paisatge únic i els vins de la marca. I, per extensió, la implicació del celler envers la sostenibilitat ambiental, social i cultural. Per tant, totes les activitats estan pensades per difondre la cultura vinícola des del vincle territori i paisatge, patrimoni i tradició; vins per gaudir des de l’experiència conscient.
 

Activitats enoturístiques destacades a 15 minuts de Barcelona


1. Pícnic entre vinyes al capvespre. Es tracta d’una activitat que es pot gaudir al migdia durant tot l’any i que a l’estiu es programa també a última hora de la tarda. Una visita al celler i tast de quatre vins que culmina amb un sopar fred a base de productes locals (embotits, formatges, amanida i fruita) i vi de la marca. Es pot gaudir qualsevol dia de la setmana prèvia reserva.

2. Esmorzar entre vinyes. Un esmorzar complet, a base de pa amb tomàquet, formatges i embotits amb un tast de vins en el pati de la masia envoltada del paisatge entre vinyes. Inclou la visita guiada al celler i tast dels vins. Es pot gaudir qualsevol dia de la setmana, prèvia reserva.

3. Wine Bar Bouquet d’Alella. I pels qui volen gaudir d’una estona relaxada amb bons vins i vistes privilegiades, el wine bar és una bona opció per a les tardes d’estiu. Emplaçat al pati principal de la masia amb vistes singulars a les vinyes, el poble d’Alella i el mar, el wine bar ofereix tots els vins i el cava de Bouquet d’Alella amb tastets per acompanyar.
 

Bouquet d’Alella té el segell Biosphere Committed Entity, que certifica el seu model de turisme responsable i sostenible, i l’acredita com a destinació de qualitat vinculada a un patrimoni paisatgístic. També disposa del Safe Travels, el segell de seguretat sanitària homologada internacionalment per The World Travel & Tourism Council (WTTC). Aquest certifica que el celler disposa dels protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.
Pannes de suro
Pannes de suro | Institut Català del Suro
Recuperem un article de Sergi Cortés del 2017 per explicar que els boscos d'alzina prevenen els incentis i emmagatzemen CO2 (per frenar el canvi climàtic). Catalunya fabrica la majoria de taps de suro de l'Estat