curiositats

Diferències (amb humor) entre el gintònic del 1985 i el d'ara

Un vídeo en clau d'humor ens mostra l'evolució de l'hostaleria a l'hora de servir un gintònic.

Com es fa el gintònic perfecte?

| 15/07/2021 a les 12:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, gintònic
El perfil de facebook de Cesar Louzao publica un vídeo humorístic de com se servia un gintònic el 1985 com es fa ara. Evidentment és una escena exagerada perquè ningú posa amanides dins de la copa, però si que és veritat que se n'ha fet un gra massa amb les fruites i les espècies a dins la copa. El vídeo, que s'està viralitzant, porta més de 12.000 comparticions. 

Com se servi a el 1985 i com se serveix ara? Les diferències són òbvies...




Si voleu saber com el sommelier Xavi Nolla prepara el seu gintònic perfecte, podeu mirar-ho aquí.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa