curiositats

Diferències (amb humor) entre el gintònic del 1985 i el d'ara

Un vídeo en clau d'humor ens mostra l'evolució de l'hostaleria a l'hora de servir un gintònic.

Com es fa el gintònic perfecte?

| 15/07/2021 a les 12:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, gintònic
El perfil de facebook de Cesar Louzao publica un vídeo humorístic de com se servia un gintònic el 1985 com es fa ara. Evidentment és una escena exagerada perquè ningú posa amanides dins de la copa, però si que és veritat que se n'ha fet un gra massa amb les fruites i les espècies a dins la copa. El vídeo, que s'està viralitzant, porta més de 12.000 comparticions. 

Com se servi a el 1985 i com se serveix ara? Les diferències són òbvies...




Si voleu saber com el sommelier Xavi Nolla prepara el seu gintònic perfecte, podeu mirar-ho aquí.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
pixabay
La Guia de Vins de Catalunya proclama el vi Turó d’en Mota 2008 de Recaredo (Corpinnat) com a Millor Vi de l’Edició 2023
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi blanc ab criança de la DO Catalunya amb una torrada de salmó fumat
El president de la DO Cava, Javier Pagés.
El president de la DO Cava, Javier Pagés. | DO Cava
Jordi Bes Lozano
Les expedicions de cava assoleixen el rècord de 254 milions d'ampolles el 2022 i el seu president creu que és "broma" que s'articuli una DO entre Clàssic Penedès i Corpinnat