refreda una llauna en 1 minut

El gadget que refreda una llauna en 60 segons

Es diu SpinChill, treballa per convecció i és el truc més ràpid per refredar el vi, la cervesa o el refresc de manera instantània

| 13/07/2021 a les 08:20h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Per aprendre'n, Spinchill, refredar una llauna, spinchill
Imatge il·lustrativa
Arriben els convidats per sorpresa i no hem posat cap llauna de vi, cervesa o refresc a la nevera. Fins ara, l'opció més ràpida era o bé el congelador o bé un recipient amb aigua, glaçons i una mica de sal (per accelerar el refredament).

Aquestes dues opcions són ràpides, però no instantànies. El congelador pot trigar ben bé mitja hora, i el recipient amb aigua uns quinze minuts. Doncs bé, des de Florida (Estats Units), ens  arriba un gadget anomenat SpinChill que refreda qualsevol llauna en un minut. L'explicació és que les llaunes es refreden per convecció.

Funciona d'aquesta manera.


Tenim una mala notícia i una bona. La mala és que el gadget està esgotat de moment, ni al seu lloc web ni a Amazon hi ha estocs. La bona és que si t'agrada el bricolatge et pots fabricar tu mateix el teu SpinChill, amb una màquina de foradar, la tapa d'un termo i una mica de traça. Aquí us deixem el tutorial.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa