Restaurant Normal

Obre el restaurant "Normal" dels Roca, entre 50 i 70 euros el menú

El restaurant dels tri estrellats germans Roca ofereix, al centre de Girona, una proposta ben "normal, des d’una cuina directa i espontània".

| 11/07/2021 a les 08:43h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, germans Roca, Restaurant Normal
Imatge il·lustrativa
Els germans Roca obren, a la Plaça de l'Oli de Girona, el seu restaurant "Normal". L'oferta, diuen els Roca, serà de plats de xup-xup amb l'Elisabeth Culla als fogons. Defineixen la cuina com d'artesania, ja que l'orfebreria l'ofereixen al Celler amb uns preus que oscil·len entre els 50 els 70 euros el menú.

L'oferta de vins empordanesos és majoritària al "Normal" -tots els cellers hi són representats-. Vins de pobles pròxims que agraden al Josep Roca, el director del restaurant. Un restaurant per menar i beure proximitat, tal com explica el Josep, "la carta de vins del Normal vol abraçar la cultura pagesívola i el vi de poble. Sento normal oferir des de Girona una imponent presència de vins de l’Empordà. Mai tan bons com ara. Tots els pobles i tots els cellers empordanesos hi seran representats. Alhora, em mou la meva vocació viatgera a través d’un got de vi i fins al fons dels llibres. Sent així, set segles després del Terç de Lo Crestià de Francesc Eiximenis (s. XIV), Empordà i Beune aniran junts a la proposta de vins Normal, juntament amb vins d’uns pobles triats a cop de cor".
 

Normal Restaurant

Plaça de l’Oli, 1
17004 Girona
Tel. 972 43 63 83
info@restaurantnormal.com
Obert de dimecres a diumenge:
De 12:30 a 15:00
De 7:30 a 21:15

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa