receptes de cuina fàcils

MARIDATGE! Cava Segura Viudas Brut Reserva amb formatge camembert i mel

Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.

MARIDATGE! Pollastre arrebossat a la "napolitana" amb Cava Castell d'Or Brut Organic

| 09/07/2021 a les 10:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Receptes de cuina, Segura Viudas, Brut Reserva, camembert, formatge camembert, mel, maridatge, receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
El Camembert és un formatge de pasta tova elaborat amb llet de vaca. Està cobert per una característica escorça rovellada i vellutada produïda pel fong Penincillium Camemberti, responsable del seu sabor lleugerament afruitat i amb aromes a bolets i sotabosc.

El Segura Viudas Brut Reserva té marcades aromes a pera fresca que augmenten la sensació afruitada del formatge.

La textura suau i untuosa del Camembert demanda bombolles i acidesa per contrarestar les seves notes làctiques.

El cava, a més, presenta aromes torrades i de brioix, una combinació perfecta amb els sabors del sotabosc del formatge.

Finalment, la lactosa i la mel afegida damunt del formatge aniran perfectes amb el sucre residual del Segura Viudas.

Recepta de formatge camembert amb fruits secs i mel


Ingredients
Formatge Camembert
Mel
Fruits secs
Pa

Elaboració
Tallem lleugerament la superfície del camembert. 
Tirem mel per sobre. 
Posem al forn 5 minuts a 180 °C.
Acabem amb fruits secs per damunt. 
Consumir calent.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa