receptes de cuina fàcils

MARIDATGE! Cava Segura Viudas Brut Reserva amb formatge camembert i mel

Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.

MARIDATGE! Pollastre arrebossat a la "napolitana" amb Cava Castell d'Or Brut Organic

| 09/07/2021 a les 10:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Receptes de cuina, Segura Viudas, Brut Reserva, camembert, formatge camembert, mel, maridatge, receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
El Camembert és un formatge de pasta tova elaborat amb llet de vaca. Està cobert per una característica escorça rovellada i vellutada produïda pel fong Penincillium Camemberti, responsable del seu sabor lleugerament afruitat i amb aromes a bolets i sotabosc.

El Segura Viudas Brut Reserva té marcades aromes a pera fresca que augmenten la sensació afruitada del formatge.

La textura suau i untuosa del Camembert demanda bombolles i acidesa per contrarestar les seves notes làctiques.

El cava, a més, presenta aromes torrades i de brioix, una combinació perfecta amb els sabors del sotabosc del formatge.

Finalment, la lactosa i la mel afegida damunt del formatge aniran perfectes amb el sucre residual del Segura Viudas.

Recepta de formatge camembert amb fruits secs i mel


Ingredients
Formatge Camembert
Mel
Fruits secs
Pa

Elaboració
Tallem lleugerament la superfície del camembert. 
Tirem mel per sobre. 
Posem al forn 5 minuts a 180 °C.
Acabem amb fruits secs per damunt. 
Consumir calent.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
Vini Lunardelli
El celler italià Vini Lunardelli elabora una polèmica gamma de vins "històrics" amb fotografies originals dels dictadors
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal