Mor el xef de Castell Peralada Restaurant, Xavier Sagristà

El cuiner ha mort als 61 anys després d'una malaltia contra la que lluitava ja fa mesos

| 30/06/2021 a les 21:08h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Castell Peralada Restaurant, Castell Peralada Restaurant
Xavier Sagristà, a l'esquerra, amb el cap de sala Toni Gerez, al restaurant Castell de Peralada
Xavier Sagristà, a l'esquerra, amb el cap de sala Toni Gerez, al restaurant Castell de Peralada
Xavier Sagristà sempre ha esta allunyat del focus mediàtic, tot i que ostentar una estrella Michelin al restaurant Castell de Peralada -anteriorment també al restaurant Mas Pau, Avinyonet de Puigventós- i de ser cap de cuina d'El Bulli del 1985 al 1994.

El 2016 escrivíem l'inici de la seva singladura al restaurant Castell de Peralada, juntament amb Toni Gerez, cap de sala. Una gran pèrdua pel sector de la gastronomia. El comiat de Xavier Sagristà serà demà divendres a la tarda a Figueres. DEP.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
La barbacoa amb wifi.
La barbacoa amb wifi.
L'aparell alerta en temps real de la temperatura de la graella amb notificacions al mòbil
Imatge il·lustrativa
Recuperem un article d'en Màrius Fuertes on analitza les calories de la cervesa i del suc de taronja... És certa la afirmació "panxa cervesera"?