Corpinnat

Xavier Gramona deixa la presidència de Corpinnat

Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, ha estat escollit nou president del segell de vins escumosos Corpinnat per als propers quatre anys

Xavier Nadal, director general de Nadal, s’incorpora com a nou vicepresident

L'Onzè Corpinnat és el celler Pardas

| 29/06/2021 a les 09:15h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, vino espumoso, Corpinnat, Vi escumós
Imatge il·lustrativa
Xavier Gramona deixa la presidència de l’Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat després de quatre anys al capdavant com a primer president. Xavier Gramona i Ton Mata compartien la presidència des de l’any de creació de la marca, el 2017.

Gramona, satisfet amb la feina feta al capdavant dels vins escumosos Corpinnat, comenta que “no tinc cap mena de dubte que Corpinnat és una idea molt potent i amb molt de futur”, i emplaça la nova junta directiva a continuar treballant per consolidar els dos pilars sobre els quals se sustenta la marca: territori i qualitat.

Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, ha estat escollit nou president de Corpinnat per als propers quatre anys després d’encapçalar l’única candidatura que s’ha presentat a les primeres eleccions. Xavier Nadal, director general de Nadal, fa tàndem en la candidatura amb Ton Mata i s’incorpora com a nou vicepresident. 
 

Xavier Gramona i Ton Mata han compartit la presidència des del 2017


Xavier Gramona també ha cedit la seva cadira de la junta directiva i de l’assemblea general al seu fill Leonard Gramona qui, en aquesta nova etapa, assumirà la representació del celler en els espais de decisió de Corpinnat. “Crec que ha arribat el moment de deixar pas a les noves generacions, i això crec que pot ajudar molt a dibuixar el futur de la marca. Per això demano a tots els representants dels cellers Corpinnat que siguin generosos i receptius amb les noves idees”, conclou l’expresident. 

L’assemblea de socis de l’AVEC celebrada el 14 de juny passat va aprovar per unanimitat la candidatura encapçalada per Mata i Nadal, que també suposa la renovació de la junta directiva integrada pels cellers fundadors de la marca: Gramona, Recaredo, Llopart, Nadal, Sabaté i Coca i Torelló. L’assemblea de socis de l’AVEC, l’integren, a més d’aquests cellers, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas. 

Contingut relacionat

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
La barbacoa amb wifi.
La barbacoa amb wifi.
L'aparell alerta en temps real de la temperatura de la graella amb notificacions al mòbil
Imatge il·lustrativa
Recuperem un article d'en Màrius Fuertes on analitza les calories de la cervesa i del suc de taronja... És certa la afirmació "panxa cervesera"?