Festival Gastronòmic Corpinnat

El restaurant Villa Retiro estrena el Festival Gastronòmic Corpinnat a Llopart

El xef Fran López va dissenyar un menú especial maridat amb els Corpinnat del celler penedesenc

Els cellers de Corpinnat són optimistes tot i haver facturat un 19% menys el 2020

| 17/06/2021 a les 17:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Festival Gastronòmic Corpinnat
Imatge il·lustrativa
El passat divendres Llopart va acollir el primer sopar del Festival Gastronòmic Corpinnat. L’encarregat de donar el tret de sortida d’aquestes experiències enogastronòmiques va ser el xef Fran López, del restaurant Villa Retiro, i va fer-ho transformant la sala de tast Ex·Vite, del celler de Subirats, en un restaurant efímer per a l’ocasió. La proposta del restaurant de Xerta va maridar uns aperitius d’essència ebrenca i de la Terra Alta amb el Rosé Brut de Llopart, una mariscada del Delta amb l’Integral Brut Nature, o l’Angula amb cocotxes amb el Leopardi Brut Nature Llarga Criança; entre altres delícies. 
 
Llopart rebrà durant les properes setmanes les propostes gastronòmiques de cinc xefs més: Joan Carles Sànchez, d’Es Portal; Jeroni Castell, de Les Moles; Manu Ramírez, de La Boella; Fèlix Aranda, de Cal Blay i Marc Ribas, de La Taverna del Ciri.
Recaredo ja ha engegat també els seus sopars a la fresca aquesta mateixa setmana amb Cal Pere del Maset i Can Bosch; així com Nadal, que va rebre la cuina d’El Ginjoler.
Fins el 15 d’agost els cellers Corpinnat acolliran 70 sopars en espais singulars de cadascun dels membres de la marca, dissenyats per 62 restaurants i xefs de reconegut prestigi. Cada restaurant o xef proposa un menú per maridar amb els vins i escumosos del celler on se celebra l’àpat. 
 
El primer Festival Gastronòmic Corpinnat vol posar en valor la riquesa i diversitat gastronòmica del nostre país maridada amb una selecció dels millors vins escumosos nascuts al cor del Penedès. I, al mateix temps, el festival vol ser també una oportunitat per ajudar a superar la crisi derivada de la pandèmia, especialment per al sector de la restauració que l’ha patit d’una manera més severa.
Per a més informació i reserves: https://www.corpinnat.com/festivalgastronomic 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
La barbacoa amb wifi.
La barbacoa amb wifi.
L'aparell alerta en temps real de la temperatura de la graella amb notificacions al mòbil
Imatge il·lustrativa
Recuperem un article d'en Màrius Fuertes on analitza les calories de la cervesa i del suc de taronja... És certa la afirmació "panxa cervesera"?