Adernats patrocina les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona

Se celebraran a la ciutat del 17 de juny al 4 de juliol amb 19 restaurants participants

​10 sorprenents vins de cooperativa

| 14/06/2021 a les 15:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Adernats-Vinícola de Nulles, jornades gastronòmiques del peix blau
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
S'han presentat les Jornades del Peix Blau de Tarragona, les quals tenen com a objectiu promoure la gastronomia a la ciutat a través d’un dels productes insígnies de la seva cuina i de la seva essència marinera.

Les jornades estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat amb la col·laboració del Port de Tarragona, el Patronat Municipal de turisme de Tarragona i compten amb el patrocini del Celler Adernats-Vinícola de Nulles.

Els 19 establiments participants serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins del Celler Adernats - Vinícola de Nulles, patrocinador oficial de les Jornades Gastronòmiques Peix Blau de Tarragona


Els establiments participants són:

Alta Taverna del Sol Ric
Arlemar Restaurant
Cocula Restaurant
El Llagut
Restaurant Kraken
Cal Joan
La Morada
Mas Rosselló
La Sardineta
Restaurant Brisa
Restaurant Sol Ric
Restaurant Nàutic Tarragona
El Pòsit del Serrallo
Casa Ballcells
Gure Toki Restaurant
El Paseo
Ancora Port Esportiu
Octopusy
Martinet.

Com ha exposat Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat: “Aquestes jornades són per a l'associació una nova aposta per posar en valor la nostra essència marinera i per això hem escollit un tipus de peix amb un alt valor gastronòmic i nutritiu com a producte estrella de la gastronomia de la ciutat durant més de dues setmanes”.
 
Josep Maria Cruset, director del Port de Tarragona, ha remarcat que “Aquestes jornades serveixen per posar en valor l’excel·lència del producte, per reivindicar la necessitat de preservar-lo i per promoure la gastronomia de la nostra ciutat”.

Adam Albert, cap de comunicaicó d’Adernats, ha aprofitat l’ocasió per presentar la nova imatge del vi Seducció: “un vi mediterrani que marida a la perfecció amb el peix blau i  amb la gastronomia d'elit de Tarragona”.

Durant l’acte, també s’ha presentat la campanya “Un peix blau viatger”. Consisteix en que  els clients rebran al restaurant una targeta postal del peix blau de Tarragona, perquè puguin escriure a qualsevol familiar, amic o company; i aquesta s’enviarà gratuïtament arreu del món, en un moment en que la mobilitat encara és reduïda i necessitem noves formes de connectar-nos.

Tots els menús es poden consultar a la pàgina web.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
La barbacoa amb wifi.
La barbacoa amb wifi.
L'aparell alerta en temps real de la temperatura de la graella amb notificacions al mòbil
Imatge il·lustrativa
Recuperem un article d'en Màrius Fuertes on analitza les calories de la cervesa i del suc de taronja... És certa la afirmació "panxa cervesera"?