festival most 2021

El Festival Most entrega premis i es trasllada al Priorat

| 14/06/2021 a les 06:30h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, festival most 2021
Imatge il·lustrativa
El Most Festival es trasllada al Priorat després de tancar ahir la seva desena edició al Penedès. Fins el 20 de juny 5 municipis prioratins exhibiran pel·lícules i curtmetratges com L'Age d'0r, Vignes dans le rouge o From The Vine, entre d'altres. Podeu accedir al programa complet i a la venda d'entrades aquí.


El palmarès del Most Festival de l'edició d'aquest 2021

Secció Collita 2021

Gran Premi del Jurat
L’ÂGE D’OR, de Jean-Baptiste Alazard (França, 2019)

Premi Vi català al millor treball audiovisual que expressi els valors dels vins de qualsevol de les denominacions d’origen dels territoris de parla catalana
Ex aequo
PRIORAT, RETORN ALS ORIGENS, de Joan Ramon Coll (Catalunya, 2020)
PENEDÈS, QUEDA’T A CASA, de Jordi Escofet (Catalunya, 2020)

Millor Ficció
DOLIUM PÉPLUM, de Théo Nodet (França, 2019)
Menció especial – LA VALORACIÓN, d’Isaías R. Jiménez (Espanya, 2019)

Millor Documental
Ex-aequo
L’ÂME DU VIN, de Marie-Ange Gorbanevsky (França, 2019)
ENVINO VERITAS: GALICIA DEL TERROIR AL NATURAL, de Pablo Alonso (Espanya, 2020)

Premi Sostenibilitat
VIGNES DANS LE ROUGE, de Christophe Fauchère (França, 2020)

Millor promocional
Desert

Secció Brot 2021

Premi del jurat
CA NOSTRA, de Laia Foguet (Espanya, 2020)
Menció especial – ELS QUE CALLEN, d’Albert Folk (Espanya, 2019)

Jurat jove
TRES VECES, de Paco Ruiz (Espanya, 2020)

Premi Cultivare del públic
EL TRATAMIENTO, d’Álvaro Carmona (Espanya, 2019)

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.
Pannes de suro
Pannes de suro | Institut Català del Suro
Recuperem un article de Sergi Cortés del 2017 per explicar que els boscos d'alzina prevenen els incentis i emmagatzemen CO2 (per frenar el canvi climàtic). Catalunya fabrica la majoria de taps de suro de l'Estat