revetlla de sant joan

Revetlla a Rovellats amb la última sessió "Vinyls by John Jacobsen"

Més de 2000 persones han passat ja per Rovellats a les sessions Vinyls del Dj internacional John Jacobsen

| 11/06/2021 a les 09:31h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, rebvetlla de sant joan, revetlla de sant joan, revetlla sant joan
Imatge il·lustrativa
Cava Rovellats i Be Yourself organitzen l’última “Vinyls by John Jacobsen” per la Revetlla de Sant Joan com a tancament dels 5 mesos dels aperitius musicals “Vinyls” que s’han dut a terme als jardins de la cava amb gran èxit.
 
Més de 2.000 persones han gaudit dels aperitius musicals, gràcies a una proposta atractiva i novedosa que Cava Rovellats ha inclòs dins de les seves activitats d’enoturisme. El format dels aperitius contemplava una copa de benvinguda i des de les 13.00h i fins les 16.30h els assistents gaudien d’una sessió del Dj Internacional John Jacobsen, amb una carta molt variada i maridat amb vins i caves Rovellats.
 

L’èxit ha sigut tal, que Cava Rovellats i Be Yourself organitzen la Revetlla de Sant Joan amb l’última “Vinyls by John Jacobsen” amb una proposta diferent i molt atractiva.
 
La Revetlla començarà a partir de les 20.00h amb una copa de benvinguda i tot seguit el sopar de Sant Joan ideat per Art de Cook. Durant la nit, els assistents podran veure un show acrobàtic de La Vertikal a través d’una estructura de més de 8 metres integrada a les taules i, d’un espectacle de foc a càrrec de Kalambre. Tota la revetlla de Rovellats estarà amenitzada amb la sessió del Dj John Jacobsen, Dj reconegut amb 20 anys d’experiència com a resident a Pacha Ibiza. El preu de la revetlla és de 35€ (copa de benvinguda+sopar) i de 15€ pels infants (refresc de benvinguda+sopar). La beguda anirà a part.


Més informació i reserves:
Per reserves, cal accedir a aquest formulari web o a través de les xarxes socials de Rovellats. Les reserves que es tancaran el 18 de juny.
e-mail: enoturisme@cavarovellats.com

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

DECEBEDOR
Anònim, 24/06/2021 a les 17:00
+0
-0
Ahir anavem tots il.lusionats a celebrar la Revetlla a caves Rovellats. Un fracàs absolut. No repetirem.

El més maco : l'espai i l'espectacle d'aeris. A això li posariem un 10. A la resta, un suspens.

Per començar, poca claretat a l'hora d'especificar el cost de la vetllada que va sortir molt més cara del que creiem. Els números sempre han de ser clars perque el client pugui decidir si l'oferta li interessa o no, sinó ens sentim enganyats. Si al menys, hagués valgut la pena... però no va ser el cas:

-Cap feedback de part de l'empresa a l'hora d'intentar comunicar-se amb ells a través de tots els medis possibles (xarxes socials, correu electrònic, telèfon, whatsapp....)
-Tota la vetllada va anar amb retard
-El menjar molt minso, mini racions a compartir -com si fossin tapes- pobrement presentades i gens cuidat. El càtering és el que està més suspés.
-Les begudes s'havien de pagar a part, això en un celler que el que hauria de voler és promocionar els seus productes. Barra lliure no, però una copeta de vi, una mica d'aigua i un cafetó no hauria estat malament
-Els cambrers... no sabien el què servien, n'hi havia al menys un que va començant portant la mascareta sota el nas i va acabar portant-la a la sota la barbeta, passaven pel davant la gent sense miraments durant les actuacions, igual feia el que gravava en vídeo, etc. Cap consideració pels assistents

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler | Perelada
Sergi Cortés
El nou celler, que abans d'obrir tenia més de 1200 peticions de visita, és el primer d'Europa en aconseguir la certificació 'Leed Gold' de sostenibilitat i ecoeficiència
Imatge il·lustrativa
Durant els mesos de juliol i agost, el celler Empordàlia ens convida a descobrir els productes de proximitat de la zona
Imatge il·lustrativa
Les Mines de Bellmunt del Priorat acull el 15 de juliol un tast-festa de tots els vins de l’Associació de Cellers de la Conca del Siurana