glamping entre vinyes

Dormir entre vinyes en una haima de luxe

Després de l'èxit de la primera jornada, Llopart prepara una segona edició de glàmping i observació astronòmica a l’Heretat per a la tardor

| 10/06/2021 a les 12:34h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, glamping entre vinyes, glamping

Aquest passat cap de setmana Llopart va acollir una jornada especial de Glàmping entre vinyes i observació astronòmica. L’experiència, que va englobar des de dissabte a la tarda fins diumenge migdia, va oferir als visitants una descoberta diferent del celler penedesenc. Després d’una visita guiada amb degustació de vins tranquils i escumosos ecològics de la mà de l’equip d’enoturisme de la casa, els assistents van ser acompanyats fins a les vinyes de Les Flandes, al bell mig de l’entorn silvestre de la finca privada de Can Llopart de Subirats, un indret catalogat com a Espai d’Interès Natural on els esperaven les haimes de la Judith i l’Esther Zaragoza, de Zenith Experience.
 

Allà van gaudir d’un sopar durant la posta de sol i, en arribar la nit, l’astrofísic Kike Herrero, de Iolo Planet, va oferir una passejada des dels astres més brillants de l'univers fins a la foscor més llunyana: constel·lacions visibles i la seva mitologia, planetes, la Lluna, galàxies, així com algunes claus per orientar-se de nit.

Amb la sortida del sol van poder gaudir de les vistes d'un mar de vinyes retallat contra les muntanyes de Montserrat a l’horitzó i, després d’agafar forces amb un esmorzar bufet servit al campament, el grup va descobrir l’origen singular del subsòl miocènic de les vinyes de Les Flandes. 
 

El glàmping, que uneix els conceptes càmping i glamur, se suma a les activitats sostenibles i responsables que Llopart organitza perquè els enoturistes gaudeixin de la natura de la finca, la gastronomia i els vins del celler.

L’equip de Llopart està organitzant una segona edició puntual d’aquesta experiència tan especial de cara a la tardor, per tal de poder gaudir dels colors ocres, grocs y marronosos del paisatge de vinya d'aquesta època de l'any.

Per a més informació, podeu consultar al formulari de la pàgina web del celler.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.