Turisme responsable i sostenible

Bouquet d’Alella rep les Distincions Biosphere i Safe Travels

El celler d'Alella és reconegut pel seu compromís amb el Turisme Responsable i Sostenible

Bouquet d’Alella estrena web i botiga online

| 10/06/2021 a les 11:48h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Bouquet d'Alella, Turisme responsable i sostenible
Imatge il·lustrativa
El Celler Bouquet d’Alella ha estat reconegut per Turisme de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme pel seu model d’enoturisme responsable i sostenible. Aquest reconeixement es concreta amb el segell Biosphere Committed Entity, que aplica tots els Objectius de Desenvolupament Sostenible al sector del turisme. Alhora, aquesta distinció ha permès a Bouquet d’Alella obtenir també el Safe Travels, el segell de seguretat sanitària homologada internacionalment per The World Travel & Tourism Council (WTTC). Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que com Bouquet d’Alella han adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19. Safe Travels ha estat atorgat pel Consorci Turisme de Barcelona a Bouquet d’Alella com a empresa turística de la Destinació Barcelona.

El Biosphere de turisme sostenible acredita a Bouquet d’Alella com a destinació de qualitat vinculada a un patrimoni paisatgístic. Obtenir el segell implica, entre altres, complir tots els requisits recollits en un Manual de bones pràctiques i elaborar un pla anual d’accions de millora en aquest terreny. Amb tot, formar part d’aquest projecte respon al compromís personal i corporatiu basat en la sostenibilitat ambiental, social i cultural del celler de la DO Alella. Aquesta implicació envers la sostenibilitat no es limita a l’àmbit de l’enoturisme, és valor essencial de la filosofia i manera de treballar de Bouquet d’Alella. Així, també, a la viticultura.

Sostenibilitat: més enllà d’un valor de marca

El celler està emplaçat dins una masia del segle XV entre vinyes, amb vistes al poble d’Alella i al mar Mediterrani, i abraçat pel Parc de la Serralada Litoral. Aquesta ubicació i entorn privilegiats, com també la viticultura ecològica i sostenible que practiquen, són els eixos vertebradors de totes les activitats que Bouquet d’Alella desenvolupa. Enoturisme sostenible a Bouquet d’Alella és donar a conèixer de forma respectuosa el paisatge i la biodiversitat de l’entorn que protegeixen i treballen a través de la viticultura ecològica i de mínima intervenció.

“Ens agrada compartir la nostra experiència vitivinícola així com el nostre entorn únic, a tocar de Barcelona, amb activitats respectuoses amb el medi i per a grups reduïts. Al cap i a la fi, vinya, entorn i biodiversitat formen un tot que fa possible els nostres vins ecològics i mediterranis”, indiquen des del celler.

Més enllà d’un valor vinculat a la marca, la sostenibilitat és un compromís heretat amb tenir cura de la terra i l’ecosistema de la finca. Una filosofia que guia el dia a dia i s’expressa de manera natural en les bones pràctiques agrícoles i al celler i, per extensió, en l’enoturisme. El turisme neix per compartir l’entorn saludable, el paisatge únic i els vins que en són reflex.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.