fires del vi

Temps de Vi es reinventa en la seva desena edició

La desena edició serà el pròxim cap de setmana i se celebrarà a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú per unir-se així a la celebració de l’Any Roig Toqués.

| 09/06/2021 a les 08:12h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, fira del vi Temps de Vi, Temps de Vi, fires del vi
L’Espai Far en una de les edicions anteriors de Temps de Vi
L’Espai Far en una de les edicions anteriors de Temps de Vi
El pròxim cap de setmana arriba la desena edició de la mostra vilanovina Temps de Vi, que enguany se celebrarà a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú per unir-se així a la celebració de l’Any Roig Toqués. 

Per tal d’adequar-se als protocols de seguretat sanitària, el recinte estarà organitzat en taules tancades per a grups de 2, 4 o 6 persones, que es comercialitzen en un pack inicial que inclou 1 copa i 4 tiquets de consumicions per a cada un dels membres de la taula, a més de bosses de Patates Piqué, col·laboradors habituals de la mostra.  
 
La mostra obrirà les seves portes en dos horaris: de 12h a 15h i de 18h a 22h, tant dissabte com diumenge, amb una actuació musical en directe a cada una de les franjes horàries. Els cellers disposaran de bótes individuals per presentar els seus vins.
 
Tastos i maridatges al Museu Romàntic Can Papiol

Més enllà de la mostra a l’Espai Far, Temps de Vi organitza també diversos tastos i maridatges al llarg del cap de setmana, com els que tindran lloc dissabte 12 al Museu Romàntic Can Papiol, on se celebraran fins a 4 actes en diferents horaris de matí i tarda.
 
El primer dels actes serà a les 11h, i consistirà en un maridatge de brioixeria i vins de la mà de Jordi Morera, guardonat com a millor forner del món l’any 2017.
 
A les 13h arribarà el moment del diàleg, amb una taula rodona que, sota el lema Somnis, reunirà a destacats membres del sector que explicaran els seus projectes més personals, com ara Agustí Torelló i el seu celler Companyia Vitícola Sileo, a la DO Montsant.
 
Ja de cara a la tarda, a les 18h hi haurà una altra taula rodona, El Valor del Massís del Garraf, i a les 19h un maridatge musical en col·laboració amb el Festival Internacional de Música Popular Tradicional (FIMPT) de Vilanova, que celebra enguany el seu 40è aniversari.
 
Aquests actes, a més, es podran seguir des de casa a través del canal de YouTube de Temps de Vi. D’aquesta manera, i seguint la línia de l’edició de l’any passat, l’organització vol continuar estant a prop de tots aquells que no puguin ser presents durant el cap de setmana de la mostra.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.