Yoga i tast entre vinyes a Vins El Cep

El pròxim dissabte el yoga i els vins es donen la mà al celler del Penedès

| 08/06/2021 a les 08:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme i yoga, yoga a Vins el cep, vins el cep
Imatge il·lustrativa
Una de les últimes tendències en producte enoturístic és el yoga. Els entorns naturals dels cellers converteixen aquesta disciplina de connexió entre cos, ment i respiració en una experiència única. A Vins El Cep organitzen pel pròxim dissabte 19 una jornada de relaxació amb yoga i un tast de vins en plena natura i envoltats de vinyes.

La jornada començarà amb una pràctica de yoga a l’aire lliure i entre vinyes. Per respirar i gaudir de l'entorn sota l’ombra de les moreres, just davant del celler de Vins El Cep. Descobrireu la història que s’amaga darrere de Vins El Cep i gaudireu de la natura, d’una jornada de desconnexió. 

L'activitat respectarà totes les mesures COVID-19. Podeu adquirir les entrades aquí.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.