Una Garnatxa Blanca guanya el 26è concurs Giroví

| 08/06/2021 a les 07:42h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, concurs Giroví, vallmajor
El XXVI Concurs de Vins i Escumosos de Catalunya Giroví'21 es va celebrar el passat dissabte a l'Hotel Carlemany de Girona i va comptar amb la participació de les D.O. catalanes.

Tastadors experts, enòlegs, sommeliers, elaboradors de vi i vins escumosos, comerciants, restauradors i consumidors, han format part del jurat que ha tastat a cegues les mostres participants en el concurs i han determinat els vins i vins escumosos guardonats en cada una de les categories (blancs joves, blancs fusta, blancs especials, rosats, negres joves, negres criança curta, negres criança, negres reserva, dolços, vins escumosos, vins escumosos rosats i vermuts).

Vallmajor blanc, una garnatxa blanca del Celler Cooperatiu de Batea (DO Terra Alta) ha estat el vi amb la puntuació més alta.

S'han premiat un total de 127 vins i escumosos en dotze categories; 45 Grans Ors, 43 Ors i 39 Plates.

Aquí podeu descarregar tots els resultats
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.