La Cooperativa Falset Marçà rep la certificació de la gestió de qualitat ISO 9001:2015

El passat 22 de març la Cooperativa Falset Marçà va obtenir la Certificació ISO 9001:2015 per part de l’empresa certificadora AENOR. Avui, a la catedral del vi de Falset, es fa el lliurament oficial d’aquest Certificat.

| 04/06/2021 a les 15:43h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Cooperativa Falset Marçà
Imatge il·lustrativa
Fa un parell d’anys el celler va canviar el ERP per millorar el sistema de gestió i adequar-lo a les necessitats actuals dels clients. Actualment, la velocitat i la dinàmica de canvis són molt elevades i requereixen molta agiliytat en la presa de decisions.

A Falset Marçà treballen amb una metodologia integral basada en l’aplicació d’eines “d’Intel·ligència Artificial e Business Intelligence” per millorar la presa de decisions comercials i implementar aquesta metodologia a tots els nivells de l’empresa.

Paral·lelament, el celler volia tenir la certificació del Sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9000:2015 per l’elaboració, envasat i comercialització dels nostres vins.


Els beneficis potencials d’implementar un sistema de gestió de la qualitat basada en aquesta Norma Internacional són:

- La capacitat de proporcionar productes i serveis que satisfacin els requisits del client i els legals i reglamentaris aplicables.

- Facilitar oportunitats d’augmentar la satisfacció del client.

- Abordar els riscos i les oportunitats associades amb el seu context i objectius.

- La capacitat de demostrar la conformitat amb requisits de sistema de gestió de la qualitat especificats.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El B.O.E. certifica la nova zonificació de la DO Cava | La nova normativa es reflectirà a les ampolles a partir de l’1 de gener de 2022
Els elaboradors amb Álvaro Ribalta (segon per l'esquerra) i Jordi Rius (primer per la dreta)
Els elaboradors amb Álvaro Ribalta (segon per l'esquerra) i Jordi Rius (primer per la dreta)
Jordi Bes
​La denominació d'origen reivindica que el seu fort són els vins de garnatxa i reclama que no s'implantin nous aerogeneradors a la comarca | El primer tast postcovid de la DO el condueix Álvaro Ribalta, Master of Wine, que ha tornat a Catalunya després de 15 anys a Londres
S’obre la convocatòria de presentació de cartes de vins fins els mes de setembre