Vinyes Domènech

Enologia, gastronomia i botànica es donen la mà a Vinyes Domènech el pròxim 19 de juny

El celler del Montsant prepara una experiència "eno-gastro-botànica" amb Iolanda Bustos

| 03/06/2021 a les 21:56h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Vinyes Domènech, Vimnyes Domènech
Imatge il·lustrativa
El celler Vinyes Domènech organitza una immersió multisensorial a la natura, les vinyes i els vins a través de les plantes silvestres comestibles que formen el paisatge de la Serra de Llaberia. El disseny del menú està inspirat amb les flors i herbes que caracteritzen els vins del celler, amb receptes úniques, elaborades per la Iolanda Bustos amb les notes florals de cada vi, per poder sentir l’harmonia i singularitat amb què s’expressa la botànica de l'entorn del celler.

El maridatge s'iniciarà amb un passeig per la vinya, descobrint les plantes silvestres i la relació que estableixen amb els ceps. Tastant i flairant flors que també es troben dins de cada vi.  Després del passeig la Iolanda Bustos i en Joan Ignasi Domènech, iniciaran el tast dels vins que formaran part del menú.


Aperitius: 3 tastets florals en un mateix plat maridat amb el Rita 2020.

Entrant: Premsat de tomàquet i síndria a la brasa amb brandada i flors d’estepa i farigola maridat amb el Rosat de Mitjanit 2020.

Principal: Magret d’ànec estil roastbeef, amb salsa de ginebró, figues amb anís i crumble de carquinyolis maridat amb el Vi de Finca Teixar 2016.

Postres: Bombó cruixent de xocolata negra farcit de crema de vainilla i culis de plantes balsàmiques amb mores. Maridat amb el Vi Dolç de Garnatxa.

S’entregarà un mural de tast botànic digital, per facilitar la identificació de plantes, a cada assistent.  

Cal reservar a enoturisme@vinyesdomenech.com o bé compra la teva reserva a vinyesdomenech.com

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El B.O.E. certifica la nova zonificació de la DO Cava | La nova normativa es reflectirà a les ampolles a partir de l’1 de gener de 2022
Els elaboradors amb Álvaro Ribalta (segon per l'esquerra) i Jordi Rius (primer per la dreta)
Els elaboradors amb Álvaro Ribalta (segon per l'esquerra) i Jordi Rius (primer per la dreta)
Jordi Bes
​La denominació d'origen reivindica que el seu fort són els vins de garnatxa i reclama que no s'implantin nous aerogeneradors a la comarca | El primer tast postcovid de la DO el condueix Álvaro Ribalta, Master of Wine, que ha tornat a Catalunya després de 15 anys a Londres