Alba Balcells directora general de l'INCAVI

Alba Balcells substitueix Salvador Puig a la direcció general de l'INCAVI

Alba Balcells, fins ara Cap de l’Oficina de Relacions Institucionals i amb el Parlament a la Generalitat de Catalunya, agafa el relleu de Salvador Puig a l'Institut Català de la Vinya i el Vi

| 01/06/2021 a les 16:48h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Salvador Puig, Directora general de l'INCAVI, Alba Balcells
Alba Balcells pren el relleu de Salvador Puig al capdavant de l'INCAVI. Balcells és nascuda a Linyola, el 1986, llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració (UPF), màster en Participació i Polítiques Locals (UAB) i compta amb els certificats internacionals de coneixement del vi i dels seus processos d’elaboració de ‘Wine & Spirit Education Trust’ (WSET).

Salvador Puig, enginyer agrícola, va ser anomenat director general per la consellera Meritxell Serret el 2016 substituint Jordi Bort. Durant el seu mandat, Salvador Puig ha representat a la Generalitat al consell regulador del Cava, ha participat activament en el Registre Vinícola de Catalunya i la Llei Vitivinícola Catalana aprovada pel Parlament el febrer del 2020. Entre altres accions, el novembre passat, va crear "La Setmana del Vi Català", un esdeveniment anual per promocionar els vins de Catalunya a tot el territori.
 
"És el torn d’una dona jove, que coneix molt el sector de la vinya i el vi, i que enceta una nova etapa amb tota l’energia del món. Gràcies, Salvador! Som-hi, Alba!", ha piulat la consellera del departament d'Acció Climàtica, Alimentació i agenda Rural, Teresa Jordà.
   

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sense cap ànim de polemitzar sobre aquest tipus de vins (hi ha vins "naturals" bons i vins "naturals" dolents), us recomanem 5 vins de mínima intervenció que no us deixaran indiferents.
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
L’agricultura regenerativa contribueix a fixar el carboni, retorna la vida al sòl i frena l’erosió | Reputats experts nacionals i internacionals urgeixen a accelerar la transició cap a aquest nou model agrícola davant del repte del canvi climàtic
Imatge il·lustrativa
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.