cellers de Corpinnat

L'Onzè Corpinnat és el celler Pardas

El celler s’inicia en la elaboració d’escumosos després de més de 20 anys com a viticultors i elaboradors de vins tranquils.

Quines són les principals diferències entre els escumosos catalans Cava, Corpinnat i Clàssic Penedès?

| 12/05/2021 a les 16:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, cellers de Corpinnat
Imatge il·lustrativa
El celler de Torrelavit és l’onzè a incorporar-se a la marca col·lectiva lectiva i és el primer que neix com a Corpinnat, ja que s’inicia en la elaboració d’escumosos després d’una trajectòria de més de 20 anys com a viticultors i elaboradors de vins tranquils. 

Pardas, de Torrelavit, ja és formalment nou membre de la marca col·lectiva Corpinnat després d’haver superat les auditories obligatòries. Amb aquesta incorporació, Corpinnatcol· ja aplega onze cellers del Penedès que elaboren vins escumosos amb raïm 100% ecològic, verema manual, vinificació íntegra a la propietat, criança mínima de 18 mesos, etc.

Tot i així, les primeres ampolles d’escumós de Pardas encara no estan al mercat i no sortiran fins a la tardor, moment en què el celler ha escollit per fer el desgorjament. amb una clara aposta per les llargues criances. Els seus primers escumosos sortiran amb una criança de 48 mesos, superant amb escreix els 18 mesos mínims que exigeix el reglament.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
La barbacoa amb wifi.
La barbacoa amb wifi.
L'aparell alerta en temps real de la temperatura de la graella amb notificacions al mòbil
Imatge il·lustrativa
Recuperem un article d'en Màrius Fuertes on analitza les calories de la cervesa i del suc de taronja... És certa la afirmació "panxa cervesera"?