enoturisme al Penedès

​Pop-up gastronòmic a Vilarnau amb Cal Blay

El Pop-up gastronòmic a Vilarnau arrenca el 7 de maig amb propostes per a tots els gustos

VÍDEO MARIDATGE! ​​Torrada de salmó i crema d'anet amb Cava Vilarnau Brut Reserva Rosé Delicat

| 05/05/2021 a les 18:51h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme al Penedès, enoturisme a Vilarnau
Imatge il·lustrativa
El Pop-up gastronòmic és un restaurant efímer per la temporada càlida al celler de Vilarnau. A la carta trobareu plats ideals per compartir i picar, amb el toc de la cuina de Cal Blay. Podreu gaudir d’un suau guacamole, d'anxoves de l'Escala o dels embotits de la Llacuna, per descobrir el producte local. A més de fer l’aperitiu o un mos lleuger, també podreu degustar un bon dinar o sopar, amb plats especialment pensats per a aquest Pop-up gastronòmic.

Hi podeu trobar les mini Mc Blays o plats amb entitat com el llom baix escalopat, un producte d’alta qualitat cuinat al gust del comensal. I al celler, vins i caves Vilarnau, entre els que trobareu caves ecològics i vegans, vins de varietats autòctones i els caves Albert de Vilarnau.
 

Els divendres i els caps de setmana

El calendari del Pop-up gastronòmic inclourà concerts i activitats healthy. A banda d'això, sempre es podrà descobrir el celler Vilarnau amb la visita guiada, anar-hi a prendre una copa de cava o simplement dinar o sopar. 

Posta de sol

Postes de sol acompanyades d'una copa de cava on podreu experimentar amb tots els sentits; els últims rajos de sol, el silenci de les vinyes i el cava ben fresc.

Pícnics

Una altra manera de visitar Vilarnau. Amb cistelles plenes de sabor... i cava! Amb estovalles, catifa i coixins. I rodejats de vinyes.

El Pop-up gastronòmic compleix el protocol "Safe Travels", del qual n'ha obtingut el segell internacional. Són tot un seguit d'accions que asseguren el compliment de la normativa Covid, maximitzant la seguretat sanitària del restaurant i de tot l'espai del celler.


Horaris

Divendres al vespre Dissabtes al migdia i al vespre
Diumenges al migdia
Contacte i reserves vilarnau@calblay.com
Telèfon contacte: 674 40 17 90 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.