Parató

​Parató obté els segells Safe Travels i Biosphere

​Parató obté els segells de viatge segur -Safe Travels- i destí compromès amb la sostenibilitat turística -Biosphere-.

​Segura Viudas revalida el certificat Wineries for Climate Protection

| 28/04/2021 a les 11:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Parató
Imatge il·lustrativa
El Celler Parató ha basat sempre la seva filosofia en emprar exclusivament raïms de les seves finques per elaborar vins i caves en el seu propi celler. Des dels seus inicis, el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat ha estat sempre present en la seva activitat. Seguint amb aquest compromís, el celler ha obtingut, el passat mes de març, el certificat del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona, BIOSPHERE reforçant així la seva millora contínua en tots els àmbits de la gestió sostenible.

El celler del Pla del Penedès també ha obtingut també el Segell SAFE TRAVELS promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i gestionat per Turisme de Barcelona. Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Al 55è concurs Tastavins DO Penedès s'han presentat 149 mostres de 48 cellers | Us llistem els vins premiats posant el focus en els 7 vins amb la categoria Or
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de la Terra Alta, i un vi rosat i un vi negre del Montsant
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Setmana del Vi Català torna el pròxim octubre | El Showroom del Vi Català se celebrarà a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum