​Segura Viudas revalida el certificat Wineries for Climate Protection

Wineries for Climate Protection és una certificació desenvolupada per la Federació Espanyola del Vi (FEV) i és l'única creada específicament per al sector vinícola en sostenibilitat mediambiental

​Segura Viudas obté el segell “Safe Travels”

| 22/04/2021 a les 21:59h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Wineries for Climate Protection, ​Segura Viudas
Imatge il·lustrativa
Segura Viudas ha renovat per tercera vegada consecutiva l'acreditació mediambiental Wineries for Climate Protection (WfCP). Aquest prestigiós certificat, gestionat per la Federació Espanyola del Vi (FEV) i atorgat per l'Associació Espanyola de Normalització (AENOR), és l'únic segell específic en el sector vinícola en matèria de sostenibilitat mediambiental. Aquest reconeixement se suma a les certificacions CCPAE, Safe Travels i Biosphere que segura Viudas ostenta com a prova de la seva proposta segura, ecològica i sostenible.

El celler de Torrelavit ha obtingut de nou aquesta certificació després d'incrementar la puntuació en els seus quatre pilars: la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle, la gestió de l'aigua, la reducció de residus i l'eficiència energètica i ús d'energies renovables.
 
En concret, Segura Viudas va dissenyar un pla d'aïllament dels dipòsits destinats a la refrigeració de vins i fermentació de mosts i ha aconseguit optimitzar tots els processos de depuració per produir menys fang i residus. A més, el celler ha realitzat una reconversió de la lluminària convencional per lluminària LED com a mesura d'estalvi energètic, al que cal sumar la compra d'energia verda, entre altres mesures.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
"Glops s’ha proposat diverses vegades a la televisió pública catalana... ja fem aquella gala, no podem parlar de vi tan sovint perquè és un tema tabú, és una droga legal."
Imatge il·lustrativa
El Pop-up gastronòmic a Vilarnau arrenca el 7 de maig amb propostes per a tots els gustos
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.