Damià Deàs renovarà com a president de la patronal del Cava

Es crea la Comissió executiva d’AECAVA per a la dinamització de propostes i presa de decisions

“El paraigües Cava és un actiu molt important”

| 27/04/2021 a les 09:50h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, President AECAVA, Damià Deàs president AECAVA, president patronal cava
Damià Deàs continuarà al capdavant de la patronal AECAVA.
Damià Deàs continuarà al capdavant de la patronal AECAVA. | Quico Ortega
La Junta directiva de l’associació d’elaboradors de cava AECAVA, reunida ahir dilluns 26 d’abril, va acordar la renovació de Damià Deàs com a president de l’entitat. El mandat de Deàs finalitzava aquest 2021. En l’anterior reunió de Junta directiva, Deàs havia expressat que no renovaria el seu mandat i havia posat el seu càrrec a disposició de la Junta, però finalment ha decidit seguir al capdavant de l’associació.

"Entre els motius que han fet que continuï han estat les mostres de recolzament que he rebut aquestes darreres setmanes, tant des de dins com des de fora de l’associació. També crec que és un moment especialment important per acompanyar, des d’AECAVA, al Consell Regulador del Cava en la tasca d’implementació del nou Pla Estratègic", ha declarat Deàs.

Una de les iniciatives del nou mandat serà la creació d’una Comissió executiva formada per 8 vocals de la Junta directiva, que té un total de 25 vocals. Aquesta comissió tindrà com a repte la dinamització de propostes i la presa de decisions i acompanyarà al president en les seves funcions de lideratge de la patronal. Segons Deàs, "soc una persona emocional i necessito implicar-me totalment en tot allò que tinc entre mans". I ha afegit, "agraeixo en aquest cas la implicació i el recolzament dels membres de la nova comissió"

Deàs serà formalment renovat en el seu càrrec després de l’assemblea general ordinària d’AECAVA que previsiblement se celebrarà el proper mes de maig.


 

Contingut relacionat

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Al 55è concurs Tastavins DO Penedès s'han presentat 149 mostres de 48 cellers | Us llistem els vins premiats posant el focus en els 7 vins amb la categoria Or
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de la Terra Alta, i un vi rosat i un vi negre del Montsant
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Setmana del Vi Català torna el pròxim octubre | El Showroom del Vi Català se celebrarà a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum