​Cellers Maset renova la seva gamma Origen

El celler renova la matge mantenint la seva essència

| 23/04/2021 a les 07:19h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana
Imatge il·lustrativa
El celler de la família Massana ubicat a la Granada (Alt Penedès, Barcelona) renova la imatge de la seva gamma de vins joves Origen, formada per un vi blanc, un rosat i un negre. Els tres vins pertanyen a la denominació d’origen Catalunya.

La gamma de vins Origen, amb més de trenta anys d’història, és un homenatge als tradicionals mètodes d’elaboració artesanals de les masies del Penedès, antigues cases pairals autosuficients arrelades al territori i l’autèntic bressol dels seus vins.

A més de la nova imatge, l’anyada actual també presenta novetats en l’elaboració. El vi blanc és un cupatge de macabeu, garnatxa i xarel·lo; el rosat de garnatxa negra i ull de llebre i el negre de cabernet sauvignon i ull de llebre. Cada varietat es vinifica per separat, sota un estricte control de temperatura, i els cupatges només es realitzen abans d’embotellar. 

Segons Marc Massana, onzena generació de la família Massana, "Origen és una gamma fresca, original i amable, elaborada per a obtenir un vi accessible, ric en aromes primàries (afruitades i florals) i de marcat caràcter mediterrani".

La gamma Origen es presenta en ampolla bordeus i amb una etiqueta il·lustrada envoltant d’un sol cos. A més, cada vi es diferencia pel color de l’etiqueta, simulant el transcurs d’un dia (matí, tarda i nit) en una masia del Penedès. Una al·legoria del temps cíclic de la natura i de les feines del camp.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de la Terra Alta, i un vi rosat i un vi negre del Montsant
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Setmana del Vi Català torna el pròxim octubre | El Showroom del Vi Català se celebrarà a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum
El Clos Ancestral 2019 s'elabora amb ull de llebre, garnatxa i moneu
El Clos Ancestral 2019 s'elabora amb ull de llebre, garnatxa i moneu
Sergi Cortés
El Clos Ancestral 2019 és un vi negre ecològic que prové del Castell de la Bleda, un enclavament amb 2500 anys d’història vitivinícola